Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kémia vonzalom a külső függvénye vagy olyan ember iránt is működhet aki nem tetszik?
Működhet..... ha az az egyén valahogyan/valamivel vonzóvá tudja tenni magát.
Volt egy lány szakközépben, nem volt túl jó nő, de egyik este msn-en elbeszélgettünk és másnap kommunikáció órára mindenkinek előkellett adnia,bemutatnia vmit...stb ami rájellemző, hát kiderült hogy hastáncol...és ő azt mutatta be... majdnem eldurrantam, pár héttel később össze is feküdtünk.
Utolsó nagy igazságot mondott.
Szégyen nem szégyen, voltam már olyan helyzetben, hogy hát annyira nem tetszik, meg olyan nagyon még beszélgetni sem tudok vele, de azért járjunk. 3 hónapig bírtam, amíg lecsengtek a fizikai vágaim, és rájöttem, hogy a szellemieket fikarcnyit sem tudja kielégíteni a hölgy. Utána sűrű bocsánatkérések közepette szakítottam, tényleg rosszul éreztm magam, hogy átvertem.
De a kérdésre visszatérve: ha azt akarod, hogy ilyen történjen, akkor le kell érned, hogy eleinte még csak "ismerősként", de része legyél az életének, legyen alkalmatok beszélgetni és bemutatni magadat, hogy tovább láthasson a külsődnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!