Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik, csak próbálkozzak? Kizárólag külső alapján?
Nem tudom, én vagyok e rosszul összerakva, de én úgy vagyok a lányokkal, nőkkel, hogy valahogy nem mennék oda bárkihez, hogy szia, tetszel, stb, ismerjük meg egymást, stb..
Nekem valahogy túl nagy a kérdőjel és a rizikó, illetve nagy az esélye, hogy úgysem lesz belőle semmilyen tartós kapcsolat.
Valahogy úgy ésszerűbbnek tűnik, hogy először csak tényleg mindenféle vonzalom nélkül beszélgetek, ismerkedek valakivel, hogy majd később a "belső értékeibe" szeressek bele, és utána legyen bármi komolyabb..
Nem tudom így leírva mennyire érthető mit akarok kihozni belőle :D
Az első, mások által leggyakrabban alkalmazott út tele van izgalmakkal, extrákkal, de valahogy az az élet nem vonz.
A második verzió pedig sajnos még nehezebb, mert lehet, hogy találok valakit, aki tényleg belső személyisége alapján is tökéletes lenne, de akkor meg már eljutunk a barátságig, amiből pedig még nehezebb, amolyan dupla, vagy semmi érzés a továbblépés egy kapcsolat felé.
Más is van így ezzel?
Nem vagyok se ronda, de kövér, nem azért kérdezem :D
Vagy teljesen rosszul látom a dolgot, és hagynom kéne ezt a dolgot, és azt csinálni, amit mindenki más, bele az életbe, lesz, ami lesz?
Nőként én pontosan ugyanígy vagyok vele. Az eddigi barátaimmal is úgy jöttem össze, hogy előbb beszélgettünk, megismertük egymást, aztán lassan egymásba szerettünk és akkor kezdtünk el járni.
Őszintén szólva nem is értem, hogy másnál hogy működhet ez másképp:D De már rájöttem, hogy ez a ritkább verzió, ahogy mi gondoljuk:)
Na, akkor nem vagyok egyedül, ez jó hír :D
Köszi a válaszokat :)
Nőként ugyan ezzel a "problémával" küzdök...
én speciel képtelen vagyok az ismeretlenbe beleugrani, menni a vakvilágba, inkább lassan de biztosan, meg aztán annyit vártam h már mindegy kb. XD
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!