Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mik azok a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mik azok a külső adottságok, amik miatt azt mondjátok egy pasira, hogy nem tetszik?

Figyelt kérdés

Írjatok kérlek példákat. Akár mutathattok is linket híres személyekről, csak hogy értsem az okát.

Bármilyen külső tulajdonság, ami taszít, az érdekelne. Egy kisebb közvéleménykutatást szeretnék.

2016. dec. 8. 19:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%

Külsőre... ezt ne vedd iránymutatónak, mert egyedül vagyok vele a világon... belőlem az ilyen fanszőrzet módjára göndörödő mellkasszőr minden vágyat kiöl. Mondjuk az ilyen szőr sehol nem szexi.

Szakállas ember még soha nem jött be. Meg aki extrém módon kövér.

2016. dec. 8. 19:57
 2/20 anonim ***** válasza:
91%

Nekem a nagyon bozontos szakáll nem jön be. A szépen karban tartott borosta annál inkább.

Lehet ,hogy hülyeség de ha nagyon nagy orra van és hegyes is. Nem tudok másra figyelni akkor.

meg alapból az ha valaki igénytelen: piszkosak a körmai , korpás/zsíros a haja.

De ezek nem extrém dolgok.

2016. dec. 8. 19:59
 3/20 anonim ***** válasza:
83%

Valamiert a hideg raz, ha egy ferfinak kek a szeme, foleg, ha szoke hajjal parosul. Kek szemu pasim nem is volt, szoke viszont igen :D

Az elozo valaszoloval ellentetben nekem pont a szoros-szakallas ferfiak tetszenek, de pont ettol szep a vilag, ahany ember, annyi izles :)

2016. dec. 8. 20:00
 4/20 anonim ***** válasza:
43%

Nem szeretem ha alacsonyabb mint én kövér vagy sovány (sajnos vagy sem én az átlag alkatommal hülyén érezném magam mellette) vagy túl magas. Úgyis valaki beleköt majd a listámba úgyhogy itt megjegyezném hogy tökéletes ember nincs és ezek nem örök érvényű dolgok valószínűleg lenne pasi aki valamelyik számomra kellemetlen tulajdonsága ellenére is tetszene egyszerűen csak mindent össze akarok gyűjteni ami nálam hátrány.

Nem szeretem a vörös és/vagy szeplős pasikat. A sérüléseket torzulásokat bizonyos mértékben tudnám tolerálni esetleg egykét hiányzó ujj vagy talán egy hiányos végtag (mondjuk bokától lefele a lábfej hiánya) bár az már erős torzulás de akár el is tudom képzelni hogy ha nagyon tetszik a pasi akkor eltekintenék tőle de mondjuk ha tiszta bibircsók vagy nagyon pattanásos az rengeteget rontana az esélyeken (ilyen téren kicsit fóbiás vagyok).

Most ez h.ülyén fog hangzani de ha valaki olyan töketlenül áll azt sem tudom pasiként értékelni. Ezt az Alekoszos kidugom a hasam beejtem a vállam féle állást kell elképzelni. Nem tudom hogy ez külső adottságnak számít e de vannak akiknek intelligenciától temperamentumtól függetlenül buta vagy vad arca van. Akkor ott a kiugró homlok ami olyan ősemberes hatást kelt és a kancsalság is erősen ront az esélyeken. A nagyon rendezetlen vagy épp rohadó fogsor is erős hátrány és a nagyon telt ajkak is zavarnak vagy ha valaki nagyon púpos.

Tudom ez alapján a lista alapján nekem senki nem tetszik de nem minden pontja lenne a listának eleve bukós. Ami tuti kuka lenne az a kövérség alacsonyabb növésű pasi mint én a bibircsókok, kinövések megléte, a vörös/szeplős pasi, a töketlen kiállás, nagyon kiugró homlok, súlyos kancsalság, nagyok hibás fogsor, púposság.

Ehhez képest a párom olyan magas mint én és heges az arca néhol őszül ami őt nagyon zavarja nekem még tetszik is kicsit felhízott de most erősen edz szóval messze nem tökéletes de imádom. Ennek fényében kell véresen komolyan venni amit leírtam.

2016. dec. 8. 20:10
 5/20 anonim ***** válasza:
16%
Összenőtt szemöldök, hónaljkutya, nagyon sárga, rossz fogak, ápolatlanság (zsíros haj és társai), kampós orr.
2016. dec. 8. 20:10
 6/20 anonim válasza:
34%
Túlsúly, dzsungel-szerű testszőrzet, túlzottan nagy kidudorodó izmok (szexi egy izmos test de nagyon sok pasi túlzásba viszi), meg amit a 2-es mondott: igénytelenség, ápolatlanság.
2016. dec. 8. 20:11
 7/20 anonim ***** válasza:
74%

Az igénytelenség. Ez magába foglalja a zsíros hajat, büdös szájat, testszagot (nyilván nem arra gondolok, mikor a 40 fokban a tömött buszon elkezd izzadni, hanem ha állandóan büdös, mert nem tisztálkodik) stb. Nem tetszik a hülye arcszőrzet (az a tipikus itt-ott van valami, de se nem egységes, se nem szép). Ha a fogaival komolyabb baj van, pl hiányos, feltűnően sárga. A nemtörődöm öltözködés. Nem kell öltöny meg drága ruhák, csak ne ilyen macinaci-lakkcipő kombóban jelenjen meg.

Ezek szerintem a legtöbb embernél így vannak, ami nálam személyes zavaró ok az az, ha alacsonyabb nálam. Nem nézem le őket, alapesetben nem érdekel a magasság de párkapcsolatban legyen minimum akkora, mint én. Ami még ilyen az az, hogy ne legyen sovány. A macis alkat számomra a legjobb, a párom is ilyen (190cm/100kg kb, de izmos is).

Úgy tömörítve ennyi, gondolom leleszek pontozva, de szerintem ezek relatív dolgok. Az alap igényesség elvárható, a többi (magasság, alkat, haj, szem, stílus) az mindenkinél más. :) No meg a belső mindennél többet ér, de kell az alap vonzódás is egy kapcsolatban. 20L

2016. dec. 8. 20:12
 8/20 anonim ***** válasza:
40%
Hát,inkább csak olyan van, ami kicsit " elvesz belőle ,, - ha alacsonyabb, 40 kgs :S , és van ez a tipik,( bocsánat mindenkitől, de van bennük valami negatívum ) az ilyen " nyálgép kinézet "
2016. dec. 8. 20:18
 9/20 anonim ***** válasza:
66%

- Nekem a szőke pasik nem tetszenek (ne kérdezd miért), valamiért nem...

-A túl soványak, és a kockás hasú felfújt izmokkal rendelkezők egyenesen taszítanak. Átlagos, vagy mackós,( főleg az utóbbi) pasik jobban bejönnek.

-nálam alacsonyabb sem jöhet szóba

-A bajúsz nem játszik nálam, de a kezdődő szakáll/borosta tetszetős:) (nem a hosszú csövesszakállra gondolok)

-Aztán nem jönnek be az ecsethajú, zselézetthajú, fej tetején kontyba fogott hajú, rózsaszín pólós/egyéb nőies színű cuccokat hordó, szűknadrágos egyedek.

-Számomra egy férfi akkor férfi, ha szőrös! A direkt szőrtelenített meztelencsigákat (mellkas, hónalj,láb, kar, fanszőrzet) nem tudom elviselni.

-dohányzók, drogosok, kocsmatöltelékek alkeszek szintén kizárva

Hírességek akik nem jönnek be:

Neal Patrick Harris. Imádom mint színész!!! Nagyon cuki a férjével, a gyerekeikkel, aranyos pofija van, de pasiként nem jön be.

Brad Pitt sem az esetem, de őt nem is csípem színészként sem.

Leonardo DiCaprio

George Clooney

Russel Crowe

Akik bejönnek, itt mindegyiknél az arcára gondolok elsősorban:

Matt Leblanc ( A férjem pl picit hasonlít rá)

Matthew Perry

Jim Carrey

Adam Sandler

Jensen Ackles

Jared Padalecki

Misha Collins

Jason Momoa

Kit Harrington

Ted Raimi

Kevin Smith ( Xena c. sorozatban Ares-t alakította)

Kevin James

Jason Segel

Josh Radnor

David Boreanaz

James Masters

Alexis Denisof

J. August Richards

Jerry és Charlie O'Connell

Így hirtelen ennyi jutott eszembe

2016. dec. 8. 20:38
 10/20 anonim ***** válasza:
21%
Pl. ha elhízik, büdös, lusta, önző.
2016. dec. 8. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!