Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csinálok rosszul?
Nem igazán tudom leírni normálisan a problémámat. Sokszor érzem azt, hogy az első nap az ismerkedés alapján (élőben vagy neten teljesen mindegy), tökjól alakul. Második nap meg már botrány. Kölcsönös érdektelenség lép fel, sokszor azt várom hogy ő keressen, ez esetben mindig az a vége, hogy ahogy jött, úgy megy, nem keres.
Ha én irok rá, akkor pedig már csak úgy döcög a kerék, nem pörög. Érződik az egészből, hogy nem olyan mint tegnap volt... És ez különösen igaz az élőben való ismerkedésre is, mert inkább én erre teszem fel a voksom, de nem tudom ennek mi az oka.
Talán lehet hogy túl sokat várok el a másiktól, és azt várom el, hogy már másnap rólam ábrándozzon, vagy nem tudom... Én férfi vagyok egyébként (23 éves)
de ha csalódás volt az egész neki, akkor miért van az hogy esti 7 órai randi elhúzódik hajnali 4-ig?
nem igazán értem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!