Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mit csinálok rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom leírni normálisan a problémámat. Sokszor érzem azt, hogy az első nap az ismerkedés alapján (élőben vagy neten teljesen mindegy), tökjól alakul. Második nap meg már botrány. Kölcsönös érdektelenség lép fel, sokszor azt várom hogy ő keressen, ez esetben mindig az a vége, hogy ahogy jött, úgy megy, nem keres.

Ha én irok rá, akkor pedig már csak úgy döcög a kerék, nem pörög. Érződik az egészből, hogy nem olyan mint tegnap volt... És ez különösen igaz az élőben való ismerkedésre is, mert inkább én erre teszem fel a voksom, de nem tudom ennek mi az oka.

Talán lehet hogy túl sokat várok el a másiktól, és azt várom el, hogy már másnap rólam ábrándozzon, vagy nem tudom... Én férfi vagyok egyébként (23 éves)

2016. dec. 8. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem jössz be a csajnak, túl sokat várt és csalódott az elsőn, de nem akar megbántani. Intézd úgy, hogy inkább pozitív csalódás egyen az első randi. És tegyél érte te is, hogy legyen folytatás, ne csak várd a sültgalambot.
2016. dec. 8. 19:11
 2/7 A kérdező kommentje:

de ha csalódás volt az egész neki, akkor miért van az hogy esti 7 órai randi elhúzódik hajnali 4-ig?

nem igazán értem ezt.

2016. dec. 8. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sok a közönyös, érzéketlen ember (nemtől függetlenül), és sajnos sok nő is mintha zombi lenne. Ha szétnézel magad körül, mindenütt csak az unott képű csajokat látod, akik mintha érzelemmentesen rónák a maguk útját. Nehéz úgy "tökéletesnek" lenned, hogy a másik alapból nem érdeklődik irántad igazán, csak amúgy fél gőzzel figyel rád, te csak egy vagy a sok porszem közül, és ilyen esetben csinálhatsz bármit, úgyse lesz sikered. A másik dolog az, hogy egy átlagos csaj ismer rajtad kívül x pasit, és még ha konkrétan nem is nyitott a párkapcsolatra, titkon azért felméri mindegyiket, és nagyon nagy az esélye, hogy van közöttük olyan, aki izgatóbb számára nálad. Innentől kezdve megint meg vagy lőve. De ha ismerkedik is veled, akkor is simán megismerhet rajtad kívül még x faszit, és téged könnyen talonba tesz, mert megint csak "nem vagy elég jó". Ha valaki így viselkedik veled, akkor soha nem is érdekelted őt igazán. Normális esetben ha valakit igazán érdekelsz, akkor nem lesz egyik napról a másikra közönyös irántad. Az ilyet nem kell sajnálni, mert azt jelenti, hogy nem értékel téged igazán, és nem kíváncsi rád, még akkor sem, ha te hajlandó lennél akár udvari bolondként is szórakoztatni őt. Én egyszer neten megismertem egy lányt, kb. 2 évig csak leveleztünk, cseteltünk, mert nem nyílt esély a személyes találkozásra, de amikor módom volt elutazni, akkor megkérdeztem, hogy találkozna-e velem, és azonnal igent mondott. Erre már azt mondom, hogy valóban kíváncsi lehetett rám, ha ennyi ideig bírtuk a beszélgetést, és még találkoztunk is. Ez persze extrém példa, de szerintem a lényeg érthető. Aki kíváncsi rád, az nem fog egyik pillanatról a másikra lelépni vagy közönyössé válni.
2016. dec. 8. 19:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezt én értem, de én totálisan lemerülök ebben.
2016. dec. 8. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz megérteni a nők logikáját és viselkedését. Én is jártam már úgy, hogy szinte biztosra vettem, hogy bejövök valakinek, aztán meg mikor elhívtam, akkor csak habogott, hogy hát ő nem, vagy olyan is volt, akivel még előző este is beszéltük, hogy hol és mikor találkozunk, aztán nem jött el. Sajnos az, hogy valaki jól érzi magát veled, még nem jelent semmi biztosat. Lehet, hogy csak szórakoztatásra vágyott, vagy szimpatikus voltál neki, de nem tudta elképzelni azt, hogy dugjon veled, vagy még mindig jobb volt neki veled lenni, mint esetleg hazamennie.
2016. dec. 8. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Megértem, de a ti generációtok tette ilyenné a világot. Most meg visszanyal a fagyi. Nem lennék én sem szívesen ma fiatal.
2016. dec. 8. 20:27
 7/7 A kérdező kommentje:
tévédtem.... ahogy kiírtam ezt a kérdést, másnap megismertem egy lányt, és már alig bírjuk egymás nélkül :)
2016. dec. 12. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!