Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit rosszul csinálok?

Figyelt kérdés

Nem tudok olyan lánnyal összejönni aki nem vonz annyira. Ragaszkodok ahoz az elvemhez, hogy olyannal jöjjek össze aki igazán vonz. Nem hazudok, nem vagyok álszent, nekem nagyon számít a külső ugyanúgy, mint a személyisége. Egyszer volt olyan, hogy neten megtetszett egy lány, tök jókat beszélgettünk alig vártam, hogy találkozzak vele. Aztán eljött az a nap és sajnos kicsit se vonzott, a találkozás vége felé lelkileg rosszul is éreztem magam. Másnap meséltem egyik haveromnak ezt, erre ő lecseszett, mert nem akartam több találkozót. Mi értelme többször találkozni valakivel aki nem vonz? A másik miért hajtogatják azt a hülyeséget, hogy később szebb lehet a szemembe és ezt a belső megszépít maszlagot?

Én úgy gondolom, hogy akkor jó egy párkapcsolat, ha egymást kivánjuk testestűl, lelkestűl, akit már első látásra vonzónak tartom. Nem azért vagyok vele együtt, mert nem volt számomra jobb és legyen már végre csajom. Hanem mindenhogy tetszen mind külső mind belső alapján, persze nem azt mondom, hogy ne legyenek hibái hanem csak tetszen és élvezzem a társaságát.

Sajnos nem találom, mert az a helyzet áll fent, hogy aki nekem kéne én nem kellek neki, akinek kellenék nekem nem kell. De nem szeretném feladni.

Szerintetek rosszul csinálom vagy gondolom ezt az egészet? Félek, hogy emiatt egyedül maradok. Nem tehetek róla, hogy kevés lány vonz.

2016. okt. 29. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Én teljesen megértelek. Ugyanebben a helyzetben vagyok nőként, annyi különbséggel, hogy a 23 évem alatt mindössze 2 fiú vonzott igazán, teljesen ellentétesek. Tehát én sem tudtam megállapítabi mi vonzott bennük, nem a kinézet, nem a suemélyiség, hiszen alig ismertem őket. Sajnos egyikből sem lett semmi, mert ők nem éreztek ugyanígy. Azt mondom érdemes várni, legalábbis én inkább maradok egyedül, mint egy olyan férfival, aki nem vonz. Voltam már együtt olyan személlyel, alapból nem volt vele baj, minden stimmelt, kedves, aranyos volt, mégsem tidtam beleszeretni, és ezeket a kapcsolatokat azóta is kerülöm, mert nagyon nehéz kiszállni belőle, tekintve, hogy nem akarom megbántani a másikat ezzel. De a szerelem nem alakul ki, ahhoz kémia szükséges.
2016. okt. 29. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Azt hiszem megertem, voltam mar hasonlo helyzetben. Tokeletes fiu volt, de hiaba szerettem meg, nem voltam szerelmes.

De en az o oldalarol igyekeztem megkozeliteni- az egy dolog hogy te egyedul maradsz, de nem erdemli meg a masik, hogy olyannal lehessen aki igazan ot akarja? Ezert szakitottam, szerintem erkolcsileg nem lett volna helyes amitani. Egy bunkot sem az, de raadasul egy rendes embert...

Szerintem jol gondolod, (habar nekem nem a kulsosegekkel voltak problemaim, de a vegeredmeny ugyanaz) en legalabbis ugy erzem hogy tisztabb igy a lelkiismeretem mint ha kihasznaltam volna valakit.

2016. okt. 29. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Megértelek, ugyanígy vagyok ezzel. Nem csinálunk semmit rosszul, ez lenne a normális. Csak hát a mai felszínes, kapcsolatfüggő világban a legtöbben beérik olyannal, akit valójában nem szeretnek ,amiből rossz kapcsolat és még több szenvedés lesz. Sokkal tisztább ha őszintén és korrekten tisztázzátok az elején a dolgokat.
2016. okt. 30. 09:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Semmit sem csinálsz rosszul! Uebben a cipőben járok és nekem sem állt szándékomban ezt feladni csak azért, hogy legyen valakim. Egyszer megtettem és léptem mikor jött egy aki kívül és belül is elsőre megfogott, meg is bántam, hogy megbántottam a korábbit. Még úgy is, hogy tudott hogyan állok hozzá, mit érzek iránta.

Elvem, hogy aki úgy jön össze valakivel, hogy nem vonzza elsőre, az "szamarat" csinál a másikból, ami totál nem korrekt szerintem.

Ja és nem kell alfának vagy bombázónak lenni ehhez a vonzalomhoz, szimplán elég a "nem tudom mi, de valami van benne" érzés.

34 vagyok, eddig 3 ilyen ffi volt az életemben és egyből lett kapcsolat is. De még így sem adom fel, inkább várok. Ez a legkorrektebb magunkkal és másikkal szemben is!

2016. nov. 14. 23:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Kevesebbet ismerkedsz kellőnél. Egyébként semmit sem.
2016. dec. 23. 23:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Talán én is így vagyok ezzel, bár én a kinézettel kapcsolatban nem érzem magam kritikusnak. Inkább vagyok egyedül, mint valaki olyannal, akit nem szeretek, de az a baj, hogy ebből már kezd elegem lenni és néha olyan szívesen változtatnék, csak nem megy... 21/L
2016. dec. 23. 23:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt mintha én írtam volna. Nekem a külső az első és legfontosabb, ha nem tetszik, nem jönnél össze vele. Persze fontos az is, hogy normális legyen.

Engem nem érdekel a szerelem sem, csak az, hogy tetsszen és jól ellegyünk, csak sajnos a nőknek ez kevés, mindegyiknek kell a kémia is, ami egy megmagyarázhatatlan dolog. És mindenki ezért hagy ott pár randi után, mert nem érzik azt a pluszt. Talán majd találok egy hasonló gondolkodású vonzó nőt, akinek szintén nem fontos ez (mert a tapasztalatok alapján arra esélyem sincs, hogy belém szeressen valaki).

25/F

2017. márc. 14. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:

nálam a külső nem annyira nagy halál, inkább a belső kisugárzásra megyek, az érzés, ahogy érzem magam vele.

de botrány, hogy a legtöbb ember negatív, rosszul érzi magát a bőrében, utálkozik és borzasztóan felszínes. Az ilyen small talk, kényszerbeszélgetések és unalomból elmegyek randizni nőkbe szaladok bele évek óta és meguntam, nem csajozok. Eddig ha egy ilyen lányt találtam. 26f

2017. márc. 14. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.