Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálok rosszul? 19/L

Figyelt kérdés
Egyetemista lány vagyok és még nem volt barátom. Úgy gondolom egy átlagos lány vagyok, bár talán kicsit csendes és visszahúzódó idegenekkel, de egyre jobban meg tudok nyílni. Nagyon vágyom rá, hogy legyen valaki mellettem, viszont ez még nem jött össze. Néha eljárok bulizni a barátnőimmel, de én nem azokat az egyéjszakás kalandokat keresem, és hiába néznek meg az egyetemen is senki nem kezdeményez.. Mi lehet velem a baj?
2016. dec. 3. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Türelem.
2016. dec. 3. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Buliban nem fogsz értelmes példányt találni, mert akikbe egy kicsi intelligencia is szorult, azok nem járnak discoba meg kocsmába, hanem inkább elmennek egyet sétálni az erdőbe vagy elolvasnak egy könyvet.
2016. dec. 3. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Szólíts le engem! :D Csak szívatlak. Az a gond, hogy annyira befordulhattál, ha tetszik is valaki, semmilyen jelét nem mutatod neki, hanem várod a sültgalambot. Ezen változtass, sok sikert! :)
2016. dec. 3. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt csinálod rosszul, hogy a másik oldaltól várod, hogy majd ő kezdeményez...
2016. dec. 3. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha megnéznek visszanézel?

Tartod a szemkontaktust, mosolyogsz a srácra?

2016. dec. 3. 12:48
 6/8 Blade Bone ***** válasza:
100%

A normálisak is járnak kocsmába, meg diszkóba is. Igaz nem minden héten, de járnak.

Légy türelmes. Mert ha nem vagy az, úgy majd valami idegbeteg barom mellett fogsz kikötni...

2016. dec. 3. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Budapesti vagy? Ha igen, akkor rohanok kezdeményezni! :D

Én is örülnék, ha találnék már egy lányt magam mellé.

25/F

2016. dec. 3. 13:15
 8/8 anonim válasza:
100%

Ezzel a visszahuzodo, szereny eletmoddal fogod vinni valamire. Nem leszel kiegve 30 eves korodra, mint tarsaid. A ferfiak is ilyet keresnek, csak nem valljak be. Egy kiegyensulyozott lannyal a kapcsolat is az. Megbizhatosag, tamogatast sugall, es ne gondolj ugy ra, hogy meg nem volt. Hanem orulj neki, hogy eretten valaszthatsz. Nem lovon fog jonni a szoke herceg, es nem akkor amikor varod. Akkor, amikor nem szamitasz ra.:)

F/20

2016. dec. 3. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!