Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férj kerestetik?
... de biztos nem találtatik.
Megpróbálom röviden:
Gazdag férjet szeretnék kicsi korom óta. Itt viszont felmerül két kérdés. Ki a gazdag, és ki kell neki.
Már feltettem egy kérdést itt, hogy ki számít gazdagnak, nem sok válasz jött. Nem tudom, ki milyen emberre gondol, mikor azt mondja „pénzes pasi”. Reméltem, hogy találok jobb példát, hogy az előítéleteket elkerülhessem, de egyedül Big jutott eszembe a Szex és New York-ból. 40-es, jóképű, drága öltönyös ember, akinek sofőrje van, drága szivart szív.
A másik kérdés, hogy ki kell nekik. Itt mindenki azt mondja, hogy az ilyen cicababa típusú csajok. Nem ismerek egyetlen igazán gazdag embert sem, így fogalmam sincs, hogy mikre vágynak egy nőben.
Nem vagyok cicababa, nincs rajtam semmi mű, de rendben tartom magam, natúrsminket hordok, törődöm a bőrömmel.
Az öltözködési stílusom nem épp szexi, kb:
0 szexuális tapasztalatom van, itthon ülök szabadidőmben, kötök vagy origamizok, esetleg kísérletezem a konyhában. Ha most lenne egy gazdag férjem, és megkérdezné, mit szeretnék karácsonyra, tudnék neki adni egy listányi könyvet, amit megvehet. Gyereket nem szeretnék.
Tehát ez a kérdésem. Nagyon gazdag férfiak nem esnek szerelembe természetes, introvertált nőkkel? (Ahogy ezt így leírtam, már sejtem a választ… )
A jó test nem elég ahhoz, hogy elvegyen feleségül.
Az néhány utazgatásra, luxus randira, szexre lenne elég "csak".
A házassághoz a jó külsőd mellett az övéhez hasonló értékrend és ambíciók, intelligencia szint kellene. Ezen kívül sok szeretet, megértés, türelem, humor.
Álmodozol, kedves introvertált szűzribizli, de nem baj, álmodozni mindenkinek joga van. Én is szoktam.
Én forogtam igen gazdag körökben, valószínűleg szóba sem állnának veled, ha mégis. Volt szerencsém nem egy Lorddal is találkozni és néhány szót beszélgetni, még ha csak kiszolgáltam is őket. Ahogy már néhányan írták előttem, kell egy hasonló értékrend, iskolázottság. Persze gazdag lehet az is, ha valaki elviszi a lottófőnyereményt, de én úgy veszem ki a szavaidból, te igazi upper-classra vágysz. Láttam már olyan kapcsolatokat, amiről álmodsz, ha jó vagy az ágyban, akkor kb. harmadik alkalom után fog kidobni, ha nem - azt írod, nincs tapasztalatod -, akkor az első után. Szó szerint felpróbál pénzért, mint valami ruhát, és eldob. Ha valami itthoni gagyi vv celebre vágysz, akkor azért van esélyed. Ha igazira, és tényleg olyan jól állsz, hogy 5 milliót csak úgy kirántasz a zsebedből, tessék kezdeni eljárni elitiskolákba, utazni, etikettet tanulni, ha akarod - persze pénzért :D - taníthatok dolgokat. Mert akire te igazán vágysz, ők általában annyira intelligensek - és gyerek koruk óta olyan iskolákba járnak - hogy világlátottak, elvárják, hogy mindenről tudj beszélgetni, de kb. olyan szinten, "hogy amikor leszálltam SFO-n, milyen jó az 5-ös terminálon az a kiállítás -, operáról, sportról, politikáról, gazdaságról - de nem úgy ám, hogy jaaaj C. Ronaldotól nedves lesz a puncim -, tájakról, országokról, kultúrákról. Elvárják, ha megjelennek veled, tudd, kinek hogy köszönj, mikor állj fel, mikor ülj le, stb. Mindenképp ki kell mozdulnod először is. További jó álmodozást, Hejcegnő, és kívánom, találd meg, de nehogy csalódás legyen a vége!
Gazdag pasik nem csak elitek meg diplomata sarjak lehetnek. Nem bátorításként, mert amúgy nem szimpatizálok az elgondolással, de egy újgazdag faszinál sem feltétlenül bevett a protokoll ismerete mert nem is biztos, hogy olyan közegben mozog pl egy földes gazda vagy pékséglánc tulajdonosa stb. ezért a műveltség sem feltétel, (lásd Hyppolit a lakáj), szóval még simán labdába rúghatsz, egyébként a boldogságra ez önmagában nem garancia, de erről magad fogsz később rájönni.
"Mindennek meg van az ára" - és ez főleg az érdekkapcsolatokra nagyon igaz. Sajnos előre borítékolható a társas magány, ha az őszinte érzelmek eleve hiányoznak.
"egy gazdag férfi a pénzéért csak ennyit várhat el? Jó testet?"
Nem, ez a MINIMUM amit elvárhat. :D
Erről a gazdag férfi mit várhat el..
Több beszélgetés tanuja/résztvevője voltam amikor lány akart magának pénzes pasit..
Mindenki a szépségét hozta magával, a pasi hozza a pénzét..
Ez nagyon korrekt, hiszen a ruhaboltban is pénzért szép ruhát kap az ember..
Namost, garancia kérés volt a féri részéről mert ugye a pénze nem öregszik, hogy a nő legalább annyira ne öregedjen, és ha öregszik akkor lecserélhető legyen..
Erre azért voltak sértődések :)
"Nem, ez a MINIMUM amit elvárhat. :D"
Tiszta sor, csak az érdekelt, hogy ők nem lesznek szerelmesek soha?
Szerintem a 41-es leírta a dolgokat, de úgy gondolom, ezek bármilyen házasságban alapdolgok.
"Egyébként 5 milliót én is ki tudok fizetni (forintban), messze nem vagyok gazdag. Gazdag nekem az aki ezt euroban teszi."
Lárifári
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!