Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férj kerestetik?
... de biztos nem találtatik.
Megpróbálom röviden:
Gazdag férjet szeretnék kicsi korom óta. Itt viszont felmerül két kérdés. Ki a gazdag, és ki kell neki.
Már feltettem egy kérdést itt, hogy ki számít gazdagnak, nem sok válasz jött. Nem tudom, ki milyen emberre gondol, mikor azt mondja „pénzes pasi”. Reméltem, hogy találok jobb példát, hogy az előítéleteket elkerülhessem, de egyedül Big jutott eszembe a Szex és New York-ból. 40-es, jóképű, drága öltönyös ember, akinek sofőrje van, drága szivart szív.
A másik kérdés, hogy ki kell nekik. Itt mindenki azt mondja, hogy az ilyen cicababa típusú csajok. Nem ismerek egyetlen igazán gazdag embert sem, így fogalmam sincs, hogy mikre vágynak egy nőben.
Nem vagyok cicababa, nincs rajtam semmi mű, de rendben tartom magam, natúrsminket hordok, törődöm a bőrömmel.
Az öltözködési stílusom nem épp szexi, kb:
0 szexuális tapasztalatom van, itthon ülök szabadidőmben, kötök vagy origamizok, esetleg kísérletezem a konyhában. Ha most lenne egy gazdag férjem, és megkérdezné, mit szeretnék karácsonyra, tudnék neki adni egy listányi könyvet, amit megvehet. Gyereket nem szeretnék.
Tehát ez a kérdésem. Nagyon gazdag férfiak nem esnek szerelembe természetes, introvertált nőkkel? (Ahogy ezt így leírtam, már sejtem a választ… )
Ahhoz, hogy jó életed legyen nem kellenek milliárdok. :) Ráadásul nem túl okos dolog valakinek kiszolgáltatni magad, a másik pedig, hogy akár tetszik akár nem valamilyen értéket neked is fel kell tudni mutatnod, máskülönben mi a csudáért választana téged ez a hapsi millió nő közül?
Amúgy mindegy, hogy emberileg milyen, hány éves, hogy néz ki, mivel foglalkozik, van e pszichés defektusa esetleg? Gondolkoztál ezeken?
Azért remélem, hogy nem komolyan tetted fel ezt a kérdést... :)
"Ahhoz, hogy jó életed legyen nem kellenek milliárdok."
De! Mindenki másról álmodik, mikor kicsi. Gyerekekről, kutyáról, autóról... én kényelemről álmodoztam. Mindig az volt a szemem előtt, hogy a férjem és én egy ötcsillagos hotelszobában vagyunk, Sinatra szól a háttérben, mi meg pezsgőzünk.
"Amúgy mindegy, hogy emberileg milyen, hány éves, hogy néz ki, mivel foglalkozik, van e pszichés defektusa esetleg? Gondolkoztál ezeken?"
Persze, hogy nem mindegy. Feltételezem, hogy jó ember.
De épp ez az, mit jelent, hogy valamilyen értéket fel kell tudnom mutatni? Mert amiket fel tudok, azok normális dolgok, nem extrák. Nem tudom, milyen emberi tulajdonságok érnek milliárdokat, vagy egyáltalán létezik-e ilyen.
Ezért mondom, hogy ezt az "értéket" eddig csak szexuális vonatkozásban hallottam.
Akkor ismétlem magam. Pénz kell? Dolgozz keményebben.
Ha tanulni szeretnél, ahhoz nem kell pénz. Pénz nélkül is el tudsz kezdeni tanulni olyan dolgokat, amik érdekelnek és talán hasznát is fogod venni, hogyha lelkesen csinálod. Például: Rengeteg egyetemi jegyzetet találni az interneten. Érdekel egy szak? Keress a neten egy hallgatót, aki azt tanulja, amit te szeretnél és kérjél tőle jegyzeteket, linkeket, könyv címeket, bármit. Már is elkezdhetsz tanulni.
Jajj várjunk csak. Erre valószínűleg valami kifogással fogsz válaszolni, mégpedig valami olyannal, hogy "De nincsen elég időm."
Ha tényleg ez volt az első gondolatod meg ezzel a "nincsen semmilyen különleges képességem" dologgal jössz, akkor el kell, hogy keserítselek királylány, de a legnagyobb probléma az, hogy NAGYON lusta vagy. Persze ezektől függetlenül is lehetsz nagyon lusta, az hogy valami gazdag pasit keresel, aki eltartana, eléggé erre utal.
Olyan dolog érdekel, amit nem tanítanak egyetemen. Egy részét már elvégeztem, most a másikhoz kell a pénz.
De kb. csak olyan dolgok érdekelnek, amiket nem egyetemen kell tanulni.
"Pénz kell? Dolgozz keményebben."
Azért mert keményebben dolgozom, nem fog a főnök több pénzt adni. Nem tudom keményebben verni a billentyűzetet.
Kérdező, tényleg ennyire életképtelen vagy?
Akkor váltsál munkahelyet. Vagy nem mersz kockáztatni? Sad story...
Most nem a humoron van a hangsúly. Mármint hogy jön át írásban? Egyrészt a téma nem olyan, másrészt ha teletűzdelem szmájlikkal, vicces nem leszek.
De igen, lusta vagyok. És? Csak nekem rossz ez. Nem lehet mindenki képes mindenre. Én megcsinálom, amit kell, mert muszáj, 19 éves korom óta dolgozom, de olyan jó lenne úgy tanulni, hogy közben nem kell aggódni a pénz miatt. Kényelmesen, a saját időmben, nem úgy, hogy közben szétstresszelem magam. És az is jó lenne, ha nem kellene egy dolgot választani, aztán vagy bejön, vagy kidobott pénz. A lottón nem fogok nyerni.
Megnyugtatlak. Én gazdag leszek, mert jó szakmát választottam, keményen dolgozok a célomért ÉS élek azzal a rengeteg lehetőséggel, amit a 21. század kínál.
Viszont sosem kezdenék olyan lánnyal/nővel, mint te. Sem most, sem később. :)
Amúgy meg halkan megsúgom, hogy a mostani generációban sokkal kevesebb olyan ember van, aki sikeres akar lenni és képes akár a világ végére is elmenni a céljaiért. Régen sokkal több ilyen ember volt és vitték is valamire. :D Engem nem zavar, hogy lusta vagy. Végül is csak téged érint, hogy így semmire sem fogod vinni. Azért remélem, hogy tévedek, mert nem kívánok senkinek sem rosszat, de egy gazdag pasin felkapaszkodni az nagyon gerinctelen dolog és szívem szerint megköpködném az ilyen nőket.
Azért mert keményebben dolgozom, nem fog a főnök több pénzt adni. Nem tudom keményebben verni a billentyűzetet.
Kérdező.. én nő vagyok, de te nagyon primitív vagy. Ne haragudj.
Kb biztos lehetsz benne, hogy abból, amit leírtál- az a pár mondat-, akkorse kellenél nem csak egy gazdag, de még egy csóró srácnak sem, ha te lennél a világon az egyetlen, akinek a legszűkebb a pi*ája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!