Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férj kerestetik?
... de biztos nem találtatik.
Megpróbálom röviden:
Gazdag férjet szeretnék kicsi korom óta. Itt viszont felmerül két kérdés. Ki a gazdag, és ki kell neki.
Már feltettem egy kérdést itt, hogy ki számít gazdagnak, nem sok válasz jött. Nem tudom, ki milyen emberre gondol, mikor azt mondja „pénzes pasi”. Reméltem, hogy találok jobb példát, hogy az előítéleteket elkerülhessem, de egyedül Big jutott eszembe a Szex és New York-ból. 40-es, jóképű, drága öltönyös ember, akinek sofőrje van, drága szivart szív.
A másik kérdés, hogy ki kell nekik. Itt mindenki azt mondja, hogy az ilyen cicababa típusú csajok. Nem ismerek egyetlen igazán gazdag embert sem, így fogalmam sincs, hogy mikre vágynak egy nőben.
Nem vagyok cicababa, nincs rajtam semmi mű, de rendben tartom magam, natúrsminket hordok, törődöm a bőrömmel.
Az öltözködési stílusom nem épp szexi, kb:
0 szexuális tapasztalatom van, itthon ülök szabadidőmben, kötök vagy origamizok, esetleg kísérletezem a konyhában. Ha most lenne egy gazdag férjem, és megkérdezné, mit szeretnék karácsonyra, tudnék neki adni egy listányi könyvet, amit megvehet. Gyereket nem szeretnék.
Tehát ez a kérdésem. Nagyon gazdag férfiak nem esnek szerelembe természetes, introvertált nőkkel? (Ahogy ezt így leírtam, már sejtem a választ… )
Olvasom a kommenteket, és döbbenve látom hogy senki nem küldi el a kérdezőt a halál f..szára. Bezzeg ha úgy lett volna kiírva a kérdés, hogy : szerintem is és mások szerint is jó nő vagyok, nagyon szép arcom van, jó a testem, imádok szexelni amiben nagyon jó vagyok. Dolgozni nem akarok, hanem azt szeretném ha egy pénzes, miller f..szi eltartana, cserébe én a tökéletes külsőmet és a vadító szexet tudom nyújtani" Ekkor bezzeg jöttek volna a trágár kommentek.....
Az, hogy egy életképtelen, szürke, nőietlen kisegér ilyet ír, hogy igaz hogy nincs benne szinte semmi olyan amire egy férfinek szüksége lenne (najó, pinája az van..) viszont ő elvárja hogy tolják alá a milliókat, mert olyan hobbit szeretne csinálni...
Kérdező: ha én férfi lennék, úgy kihasználnálak, hogy az idegosztályon kötnél ki és ott is maradnál életed végéig. Te konkrétan nulla "értékért" szeretnél magadnak milliókat. Még az a nő is jobb, aki fel van turbózva, habár hülye mint a segg, mivel ott legalább a külső bomba testért fizetnek. Neked meg miért fizetnek? Mert van egy pinád? Szánalmas vagy!!!!!!!!!!!! Remélem soha a büdös életben nem fogsz találni ilyen ostoba embert, vagy ha találsz is úgy leköp téged, meg tönkre tesz lelkileg, hogy egy életre megtanulod hogy senkit nem tisztességes lehúzni, csak azért mert te kitaláltad magadról hogy te mekkora különleges nő vagy mert ilyen és olyan hobbit akarsz csinálni.
Arról álmodozol hogy kényelemben élj? Fizessenek neked 5 csillagos szállodát? MÉG IS MIRE FEL TE SZERENCSÉTLEN???? A leírásod alapján szerintem még a pinádat sem borotválod, nem hogy jól nézzél ki vagy hasonló............
Undorító ostoba, leköpni való rohadt ringyó vagy!
Ez nem arról szól hogy szürke kisegér vagy kikent kifent luxusqrva...
Itt arról van szó, hogy egy különleges státuszról ábrándozik, amiről azt gondolja, hogy csak úgy jár neki. Kb olyan, mintha egy kofa a piacon elvárná, hogy valaki 1000000 forintot fizessen egy kiló krumpliért, csak azért, mert ő ezt szeretné.
És akkor az erkölcsi vonatkozásokat még elő se vettem.
Honnan a francból jött az a baromság a nőknek, hogy nekik "jár" valamiféle támogatás, meg biztonság, meg ilyenek??? NEM! Fel kéne ébredni! Ugyanolyan felnőtt, felelős, teljes értékű emberek vagytok, mint a férfiak... és jogilag is egyenlőek. A férfi támogatása nem nektek jár... soha nem is járt! A gyereketeknek jár... és általa jár nektek, azoknak a többletterheknek az ellensúlyozására, amit a gyermekvállalás ró rátok. Talán nehéz ezt feldolgozni, de nem ti vagytok a gyerek akit tutujgatni kell, hanem a gyerek a gyerek akit tutujgatni kell!!! Üdv a valóságban!
34-es, annyira minden nőt egy kalap veszel, hogy elfelejted, hogy nagyon sok nő egymaga boldogul gyerekestől, mint a legtöbb férfi egyedül. Mert a nő a munka mellett még háztartást vezet és gyereket nevel, nincs nagyon megállás, míg a férfiak nagy része (és látod, én nem általánosítok) munka után (ha van neki egyáltalán) bulizik vagy egyedül a tv előtt sörhasat növeszt, világméretű kosz körülötte és azon siránkozik, hogy neki de sz@r.
Különben itt is annyi olyan kérdést olvashatsz "férfiaktól", akik elvárják, hogy a nő tutjgassa. Akkor miről is beszélsz kicsi buborék?
Ha szüzen otthon üldögélsz, akkor valszeg nem fogsz belebotlani egy igazán gazdag pasiba. Már csak azért sem, mert nem hiszem, hogy abban a kisboltban vagy tescóban vásárolna, ahol te, vagy azzal a busszal utazna, amivel te stb.
A másik az, amit te is említettél. Ki az igazán gazdag?
Szerintem az, aki akármilyen fajta nélkülözés nélkül, egyik pillanatról a másikra, könnyedén, mindenféle gondolkodás nélkül ki tud fizetni pl. 5 millió forintot, az már gazdag.
De amúgy szerintem az sem mindegy, hogy úgy gazdag, hogy lófäszt se csinál, mert pl. gazdagok (voltak) a szülei és ki van nyalva a segge, vagy sok pénzt örökölt, vagy ismerősök által van jó munkája, ahol semmit se csinál és dől a pénz, VAGY keményen megdolgozik érte.
Ha megnézed pl. csak a tévében is, akkor nagyon sok gazdag férfi csinos, figyelemfelkeltő, esetleg ismert nővel van együtt, aki így már inkább egyfajta trófea.
Ha én szombaton megnyerném az 5-ös lottót, akkor biztos ezeken alapján döntenék.
Így attól, hogy valaki introvertált, még nem jelenti azt, hogy nem szedhet össze pénzes pasit.
De amúgy szerintem szär a felfogásod és emberként egy nullát érsz, ha neked csak ez számít, hogy gazdag pasid legyen, aki eltart...
Amúgy hány éves vagy?
"Miért baj az, hogy valaki biztonságra törekszik, egzisztenciára?"
Nem baj, de az előbb teremtsen magának önerőből egzisztenciát, és utána keressen az egzisztenciájának megfelelő partnert.
Nem gondolom azt, hogy JÁR nekem. Szeretném. Azt szeretném, hogy a férfi, akibe beleszeretek, gazdag legyen. Miben más attól, ha valaki csak nagymellű nővel vagy 190 centi feletti férfival akar összejönni?
Többször is megkérdeztem, hogy mit tudnék adni cserébe, mármint hogy szerintetek mi elvárható. És itt megint csak a test jött fel. Ennyi? Kicsit lapos a fenekem, ha leugrom a konditerembe, és kikerekítem, benyújthatom az igényemet gazdag férfira? Tényleg érdekel, hogy egy gazdag férfi a pénzéért csak ennyit várhat el? Jó testet?
Tegyük fel, hogy annyi lett volna a kérdésem, hogy hol találok férjet. Mik lettek volna a válaszok?
Nyilván nem akarok valakivel összejönni csak azért, mert gazdag.
Egyébként 5 milliót én is ki tudok fizetni (forintban), messze nem vagyok gazdag. Gazdag nekem az aki ezt euroban teszi.
gazdag ember: " jóképű, drága öltönyös ember, akinek sofőrje van, drága szivart szív."
Yess, igazán sikerült a gazdagságot definiálnod..
elmondom, az, ha valaki gazdag, nem jelent semmit.. Lehet drága autóval járó öltönyös szivaros bohóc, lehet olyan egyszerű ember aki mellett minden golddigger elmegy, mert észre se veszi.
A gazdagság van akinek az életének, munkájának a "mellékterméke" nem a gazdagság volt a célja csak a munkája szorgalma kedve miatt gazdaggá lett.
Mivel eltérő emberek vannak, eltérő igényekkel ezért ha belegondoltál volna, leesett volna az, hogy az ilyen férfi is kereshet magának intorvertált nőt, mert van akinek ez jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!