Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férj kerestetik?
... de biztos nem találtatik.
Megpróbálom röviden:
Gazdag férjet szeretnék kicsi korom óta. Itt viszont felmerül két kérdés. Ki a gazdag, és ki kell neki.
Már feltettem egy kérdést itt, hogy ki számít gazdagnak, nem sok válasz jött. Nem tudom, ki milyen emberre gondol, mikor azt mondja „pénzes pasi”. Reméltem, hogy találok jobb példát, hogy az előítéleteket elkerülhessem, de egyedül Big jutott eszembe a Szex és New York-ból. 40-es, jóképű, drága öltönyös ember, akinek sofőrje van, drága szivart szív.
A másik kérdés, hogy ki kell nekik. Itt mindenki azt mondja, hogy az ilyen cicababa típusú csajok. Nem ismerek egyetlen igazán gazdag embert sem, így fogalmam sincs, hogy mikre vágynak egy nőben.
Nem vagyok cicababa, nincs rajtam semmi mű, de rendben tartom magam, natúrsminket hordok, törődöm a bőrömmel.
Az öltözködési stílusom nem épp szexi, kb:
0 szexuális tapasztalatom van, itthon ülök szabadidőmben, kötök vagy origamizok, esetleg kísérletezem a konyhában. Ha most lenne egy gazdag férjem, és megkérdezné, mit szeretnék karácsonyra, tudnék neki adni egy listányi könyvet, amit megvehet. Gyereket nem szeretnék.
Tehát ez a kérdésem. Nagyon gazdag férfiak nem esnek szerelembe természetes, introvertált nőkkel? (Ahogy ezt így leírtam, már sejtem a választ… )
Jav.: * gazdag a NEM gazdaggal házasodik. Ilyen nincs?
De van, volt és lesz is.
#11-es, persze van ilyen. De nem azért, mert a nem gazdag a másik gazdagságát tartja értéknek, mérvadónak.
Ha valaki el akarja adni magát ilyen módon, akkor legalább nézzen ki valahogy.
Amúgy nem értelek kérdező. Nagyon minimális az esélye annak, hogy kifogj magadnak egy gazdag pasit a fent leírt tulajdonságokkal, szóval felmerül a kérdés... Ha pénzt szeretnél, akkor miért nem dolgozol meg érte?!
"Ha pénzt szeretnél, akkor miért nem dolgozol meg érte?!"
Mert nincs semmilyen különleges képességem, amiért milliárdokat fizetnének. Most is dolgozom a pénzért, de soha nem lesz elég. Menjek be a főnökhöz, hogy ezentúl a munkámat, amit bárki el tud végezni, csak havi félmilliárdért csinálom meg?
Tanulni is szeretnék, rengeteg dolog van, ami érdekel. Mi kell hozzá? Pénz.
Na mindegy. Gondoltam, rengetegen választanak úgy párt maguknak, hogy azt keresik benne, ami bennük nincs meg. Pl. az önbizalomhiányos azt akarja, hogy valaki támogassa, felépítse.
De mondom, nem ismerek mocskos gazdag embereket, gondoltam, ők is csak férfiak, akik azt akarják, hogy valaki szeresse őket, valakivel meg lehessen öregedni. Vagy legalább páran vannak közülük, akik ilyenek, nem tudom.
De ezek szerint ha qrva, vagy csak qrvás lennék, lehetne ilyen igényem. Tehát a pénznek van ilyesmi értéke, csak a külsőre kell érteni.
Azt még érdekesnek tartom, hogy ha azt írom, "gazdag pasinak pénzért bármiféle szexuális szolgáltatást nyújtok", akkor ugye tudjuk, mi vagyok, de nem mondja senki, hogy nem reális.
De ha azt mondom, hát, nem nagyon tudok mit nyújtani szexuálisan, és nincs műcicim, akkor jön a kérdés, hogy akkor mire fel igénylek gazdag pasit.
Tehát akkor itt a két dolog cseréjében már előttem megegyeztek az emberek. Aki gazdag, az lelketlen, és nem akar szerelmet, a nőnek meg a lába köze az egyetlen cseretárgya.
Ha ez így van, legalább jó tudni, hogy ennyi volt.
"Inkabb viccesekkel, aki szorakoztatja oket egy uncsi nap utan. Miert kellene nekik otthon is fapofat nezegetni?"
Életemben a legtöbb bókot férfiaktól és nőktől mind a humoromra vonatkozóan kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!