Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-ev feletti lanyat egyedul nevelo anyukak probaltok tarsat keresni. Ha igen milyen sikerrel?
Nekem egy 17 és egy 6 éves kislányom van, és jelenleg egy 22 éves férfival vagyok együtt már több mint fél éve. Négy éve váltunk el.
41/N
5-ös
Kissé erősnek érzem a férfi szót.
Amúgy oké és sok boldogságot, komolyan!
6:
Jogos, de szerintem a "fiú" ugyanúgy degradáló lett volna, mint ahogy a férfi túlzó. A családjától 200 km-re lakik, nagyon ritkán jár haza hozzájuk és bár még 50%-ban családi segítséggel tartja el magát, de ez 1 éven belül megváltozik amint lediplomázik és főállásban munkát talál majd. Agyilag érettebb mint a 25-30 éves férfiak egy jelentős része
Ez a 22 eves srac inkabb a 17 eves lanyodhoz illik korban,ne haragudj...
O inkabb az anyat latja benned,szerintem,,,
Rendben. Nem fogok veled vitatkozni. Tényleg azt gondolsz amit szeretnél. Ezen most nem fogunk összeveszni
Szerelmesek vagyunk egymásba és nekem nagyon jó érzés vele lenni, neki pedig nagyon jó érzés velem lenni. Nekem ez számít. Kamasz korom óta nem motoszkált bennem ilyen fajta érzés, mint ami most vele kapcsolatban
A válásom után volt két kapcsolatom, de egyik sem működött hosszútávon.A másodiknak 1.5 éve lett vége.Azóta nem kerestem senkit, az egyedüllétet többre becsülöm.Tehát én nem voltam sikeres.😊
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!