Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam randira? Többi lent
Van egy lány, aki egy mekiben dolgozik és nagyon tetszik nekem. Eddig nem sokszor láttam (kb. 2-3-szor két hét alatt), de mikor bent vagyok náluk, állandóan őt figyelem, szó szerint le se tudom venni a tekintetem róla, egy szó mint száz számomra nagyon vonzó lányról van szó. A munkahelyén ismerek 3 embert is, mármint olyan szinten hogy köszönünk egymásnak, illetve nagyjából havonta egyszer elmegyünk valahova inni.
Egy nagyon komoly csalódáson vagyok túl, amit úgy érzem végre le tudok zárni magamban. Mit gondoltok, mi lenne a legmegfelelőbb módja annak, hogy randira hívjam ezt a lányt?
mekiben szép lány ??? Lehetetlen, oda szerintem válogatják a lányokat, és nem az esztétikusakat..
De szerintem kérd el a telefonszámát, hivd el randira. Vagy kérdezd meg hogy mikor végez mert hazakísérnéd. Ez a legegyszerűbb.
A lényeg hogy ne mekibe szervezz randit egy sajtburger keretein belül :D
-Egy csibeburger menüt kérek.
-Kólával?
-Nem, telefonszámmal.
Vagy amikor fizetsz, az ezres mellé add oda neki egy cetlin a számodat.
Fúú, de ingerszegény és fantáziátlan a mai napom. :D Bocsánat.
Adom a tuti tippet...
Belibbensz a helyre, mint egy kecses gazella. Odasétálsz szíved választottjához, és egy irgalmatlan nagy pofonnal köszönsz, majd kérsz egy csibeburit sok szósszal.
Miután megkaptad, elfordítod függőleges helyzetbe, enyhén szétnyitod, és vadul nyalni kezded a közepét... :D Ettől már magától le kell dobnia a bugyiját. De ha nem valószínű, van más alternatíva.
Odamész egyenesen, megmondod a neved, és azt, hogy szeretnéd, ha záros határidőn belül az ágyadban tartózkodna átázott bugyival. :D Vagy kérdezd meg, hogy van-e kedve ismerkedni... :)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!