Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hívjam el egy randira ezek után is?
Koszonom az eddigi valaszokat!
En kerek elnezest, hogy nem smaroltam le az elson, sot a masodik randin, egy olyan csajt akinek meg eleteben nem volt baratja.(Ami elott leirta, hogy kenyelmetlenul erzi magat, ha valaki megpuszilja, igy aprankent terveztem haladni.)Egeszen eddig tojtam a fejere tavaly juniustol. Ereztem a viselkedesen, es sokszor latom a tekinteten, ahogy kicsit felenken,(mondhatnam betojva) engem nez.
Ugyanígy volta megy lánnyal, hogy "túl rendes vagyok". Sokat ne remélj. Lehet belőle valami de ez a kifogás gázos.
Ha hanyagolod egy kicsit és a saját dolgaiddal foglalkozol, utána majd ő fog keresni. Na akkor lehet valamennyit engedni de mindig tudd, hogy te vagy a férfi. Ez nem hülyeség, én sem hittem benne de működik.
"Az orcájára" :D
Kicsit kategóriaidegen a kérdés, de a tini sarokba se küldenélek szívesen, mert mégsem egy "látta de nem írt vissza", vagy "belájkoltam a képét, most akkor jó vagyok nála?" Tipusú kérdés, szóval azt javaslom hogy hívd el másodszorra is, (neki harmadszorra ;), mert nagyon úgy tűnik hogy fosik mint egy májbeteg csiga.
Kento te ma ügyes vagy, jár a keksz, gyere holnap is, hogy legyen kin szórakozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!