Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hívjam el egy randira ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hívjam el egy randira ezek után is?

Figyelt kérdés
Az egesz kb. 1 ev 2 honapja kezdodott. Amikor kozos megegyezes alapjan szakitottam az elso baratnommel(1,5 evig voltu nk egyutt, en meg szerettem..) Szoget szoggel utik ki, igy hat 3 nappal kesobb elhivtam az egyik evfolyamtarsamat setalni. Csak ugy spontan ora utan megvartam, es megkerdeztem raer-e.. Randira ket nappal kesobb kerult sor, kicsit setalgattunk es beszelgettunk. Mondta, hogy kicsit meglepodott amikor elhivtam, mert ugy tudta, hogy egyutt vagyok meg a baratnommel.(O is ugyanabba az iskolaba jart, csak 1 evvel idosebb) Na, minden jol ment, aztan egy hettel kesobb moziba is mentunk ott mar a kezet is megfogtam. Ezt kovetoen elkisertem otthonig, megoleltem es adtam neki egy puszit, amit viszonzott is. Utana erezhetoen kerult engem, majd irt egy levelet, hogy en tul rendes vagyok hozza, illetve olyan indokkal is eloallt, hogy nem szereti, ha masok megoleleik es megpusziljak. Aztan 1 honap mulva varatlanul fogadott egy uzenet, hogy megbanta, hulye volt, es nincs-e kedvem megint osszefutni vele. Talalkoztunk, mindent remeknek ereztem, erezhetoen jo kedve volt. A vegen megkerdeztem, hogy megolelhetem-e, beleegyezett igy, meg egy puszit is nyomtam az orcajara. Par nap utan megint kaptam egy levelet, hogy alig lesz itthon nyaron, tenyleg tul rendes srac vagyok hozza, meg ilyenek. Ez volt junius elejen. Nos azota, csekely mertekben beszeltem vele eloben, neha egymastol elkerjuk a hazikat, de semmi extra. Azonban neha eszreveszem, hogy a folyoso tulso vegebol engem nez, sot, ha felszolit a tanar oran, akkor a terem masik sarkabol, is hatrafordul. Ma megkerdeztem, hogy all a nyelvvizsgakkal( folyoson ultem egy padon, velem szemben szinten egy padon pedig o ) Atult az en oldalamra, kicsit beszelgettunk, viccelodtem.. Hivtak a baratnoi, odafutott, de mondta, hogy mindjart jon, visszajott es folytattuk a beszelgetest. Szerintem mindig is volt egy kolcsonos vonzalom kozottunk, tema pedig folyton tavaly is volt eleg nagy szamban. A hatrany csak annyi, hogy a baratnoinek, illetve az osztalytarsainak, ugy allitotta be a dolgot, hogy masodszorra is en hivtam el tavaly. Ezt nyilvan megkerdezem, tole kettesben. Arra gondoltam, hogy a hatralevo idoben, kicsit beszelgetek vele iskolaban, aztan elhivom megint. Masodszor. (Neki harmadszor :DD ) Kicsit lazabb lett szerintem, tavaly ilyenkor nagyon stresszes leanyzo volt. Nem volt meg baratja. 18F
2016. máj. 26. 23:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szepen udvarolsz,tenyleg le a kalappal.Beszelgessetek meg,szerintem remekul vagod a jeleket,akar pozitivakat fog kuldeni,akar elutasit.Ez igy ilyen utemben nem nyomulas,ha ugy erzed h nyitott rad,hivd el majd.
2016. máj. 27. 00:02
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Egy kicsit mellőzd és futni fog utánad.
2016. máj. 27. 00:03
 3/8 Kenzo Tenma ***** válasza:
39%
Mint az oviban komolyan. Én első randin már csókig el szoktam menni. Ez a "túl rendes" duma meg szerintem csak kifogás. Az ölelés is csak akkor baj szerintem, ha olyantól kapod akitől nem esik jól. Márpedig ha vonzódsz valakihez, akkor jól esik. Én biztos, hogy nem hívnám el, ha tojsz a fejére majd kelleni fogsz neki.
2016. máj. 27. 00:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat!

En kerek elnezest, hogy nem smaroltam le az elson, sot a masodik randin, egy olyan csajt akinek meg eleteben nem volt baratja.(Ami elott leirta, hogy kenyelmetlenul erzi magat, ha valaki megpuszilja, igy aprankent terveztem haladni.)Egeszen eddig tojtam a fejere tavaly juniustol. Ereztem a viselkedesen, es sokszor latom a tekinteten, ahogy kicsit felenken,(mondhatnam betojva) engem nez.

2016. máj. 27. 00:18
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

Ugyanígy volta megy lánnyal, hogy "túl rendes vagyok". Sokat ne remélj. Lehet belőle valami de ez a kifogás gázos.

Ha hanyagolod egy kicsit és a saját dolgaiddal foglalkozol, utána majd ő fog keresni. Na akkor lehet valamennyit engedni de mindig tudd, hogy te vagy a férfi. Ez nem hülyeség, én sem hittem benne de működik.

2016. máj. 27. 00:23
 6/8 anonim ***** válasza:

"Az orcájára" :D

Kicsit kategóriaidegen a kérdés, de a tini sarokba se küldenélek szívesen, mert mégsem egy "látta de nem írt vissza", vagy "belájkoltam a képét, most akkor jó vagyok nála?" Tipusú kérdés, szóval azt javaslom hogy hívd el másodszorra is, (neki harmadszorra ;), mert nagyon úgy tűnik hogy fosik mint egy májbeteg csiga.

Kento te ma ügyes vagy, jár a keksz, gyere holnap is, hogy legyen kin szórakozni. :)

2016. máj. 27. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Bár a többi fiú is tudna ilyen szépen udvarolni és ennyire látná a dolgokat :D Amúgy szerintem még egy próbát megér ha már eddig foglalkoztál vele (: 21/L
2016. máj. 27. 10:38
 8/8 Kenzo Tenma ***** válasza:
54%
Csak szerintem található paradoxon a dologban? Ha annyira szégyenlős, hogy egy puszitól vagy öleléstől zavarba jön, akkor miért is vagy te túl rendes hozzá?
2016. máj. 27. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!