Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el randira, ha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el randira, ha?

Figyelt kérdés

-18 éves lány vagyok.

-Egyszer beszéltünk 3 órát, és a héten valamikor ugyan ennyit fogunk (előkészítő), de utána ilyen szinten már nem találkozunk.

-Nem tudom, hogy van-e barátnője.

-Ügyetlen vagyok és furi :D De talán pont ezért bármit ki merek mondani, a bátorságom nem akadály.

Érdemes előtte megkérdezni direktbe, hogy van-e barátnője, vagy nagyon bután venné ki magát?

Obszcén és értelmetlen válaszoktól kíméljetek pls.

2016. jan. 11. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
"Olyan jól elbeszélgettünk, igazán megismételhetnénk egy kávé mellett. Mit gondolsz?"
2016. jan. 11. 19:29
 2/3 opened paradise ***** válasza:
Én azzal kezdeném. Így nem tudsz arra rászaladni,hogy amiatt utasít el. És talán veszi a lapot és ő is úgy gog hozzád állni.
2016. jan. 11. 19:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

És bármi más tippet is szívesen fogadok :D

2016. jan. 12. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!