Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam randira a barátomat (nem kapcsolat)?
Szóval úgy néz ki, hogy alakul a dolog az egyik barátommal. Én lány vagyok, ő pedig az egyik legjobb fiú barátom. Hogyan hívjam el randira úgy, hogy biztos legyen, hogy ez randi, mivel egyébként is rengeteg dolgot csinálunk kettesben, barátként. Sokszor megyünk ketten szórakozni, kiülni valahova, sportolni, stb.
Hogyan tehetném egyértelművé mindkettőnknek, hogy ez randi, nem csak baráti találkozás? (A dolgok konkrét kimondása nélkül)
Talán ha valami komolyabb programra hívom el pl étterem, vagy ilyesmi? Vagy utaljak rá valahogy?
Köszönöm a segítséget :)
20/L (ő 19/F)
Szerintem ha már amúgy is jó viszonyban vagytok, és egyértelműsíteni szeretnéd, nyugodtan mondd neki, hogy randira szeretnéd elhívni, mert olyat soha nem csináltatok még. Ez olyan hollywoodi romcsi filmes lenne szerintem :)
Vagy csak ha komolyabbat szeretnél tőle, mondd meg neki ezt is így, hogy többet érzel, mint barátság, és nem tudod, mit kezdj ezzel (még ha igazából tudod is). Ha ő is komolyan gondolja, bátorítani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!