Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 177cm magasságom miatt alacson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

177cm magasságom miatt alacsonynak, hobbitnak, párkapcsolatra alkalmatlannak mondanak a nök! Tényleg ennyire alacsony lennék?

Figyelt kérdés

Rendszeresen ezt kapom meg. Minden csaj "ja az az alacsony srác"-ként hivatkozik rám. Nekem a 160 körüli vagy alacsonyabb csajok tetszenek, de úgy látszik nekik is alacsony vagyok. Pedig 20 centi a magasság különbség ebben az esetben, még egy 10 centis magassarkúval is jóval magasabb vagyok náluk. Kihúzom magam, sportos vagyok, az öltözködésem sem ad arra okot hogy alacsonyabbnak tünjek.

Tényleg nem ilyen lekoptatós szöveg ez, mindenki alacsonynak tart. Több helyen mértem magam, orvosnál is és valós a 177cm.

Amúgy azt látom én is, hogy a mostani fiatal srácok magasabbak mint az én korosztályom (27 vagyok)

Tényleg alacsony egy 177 magas pasi?

2016. nov. 30. 12:11
1 2 3 4
 31/35 mikeXxX ***** válasza:
62%
Üdv a klubban 37f
2016. dec. 1. 23:48
 32/35 anonim ***** válasza:
24%

köszönöm Istenem hogy 2 méterre nőttem.

19/F

2016. dec. 2. 02:00
 33/35 A kérdező kommentje:

Ráébredtem egy-két dologra. Az egyik válaszoló nyitotta fel a szemem! Valóban a barátaim 190-es átlagmagassága miatt nézhetnek alacsonynak! Ez még bevallom eddig nem jutott eszembe. Mivel mindig velük vagyok, a csajok valahogy optikailag kisebbnek látnak, képzelnek el utólag mint amekkora vagyok valójában! Most kikérdeztem néhány ismerős lányt hogy szerintük milyen magas lehetek. 165-170-re néztek mind! A fejükben ekkorának maradtam meg mert a barátaimhoz képest majd 15 centivel alacsonyabb vagyok és őket képzelik 180-185-nek, az átlag, vágyott pasimagasságúnak. Mutattam néhány képet, közöset is csajokkal és elcsodálkoztak hogy pl. az ő 160 centijükhez egy fejjel magasabb vagyok! Mindegyik azt mondta hogy nem így vagyok meg nekik, ők egy mindenkinél alacsonyabb pasiként emlékeztek rám.

Szóval megoldódott a dolog! Nem ezekkel a barátaimmal kell csajozni menni ...

Köszönöm mindenkinek! Aki meg rosszindulatú volt vagy vádolt valamivel az meg no comment.

2016. dec. 2. 10:25
 34/35 Noblesse Oblige ***** válasza:
59%

Váó :O

Akkor ez olyan mint Az elme ragyogásában (asszem), hogy volt egy méhkirálynő aki nagyon baba volt a buliba és minden férfi őt csodálta, hogy milyen dögös. És a pasi felhívta a figyelmét rá, hogy azért tűnik szebbnek, mint ami, mert a barátnői akik elkísérik meg nem annyira azok. Így ő kitűnik és felértékelődik.

Nos én hülyeségnek tartottam ezt, akkor is. De most lehet átértékelem az álláspontom.

2016. dec. 2. 10:59
 35/35 anonim ***** válasza:
Avarage...
2016. dec. 9. 18:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!