Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
177cm magasságom miatt alacsonynak, hobbitnak, párkapcsolatra alkalmatlannak mondanak a nök! Tényleg ennyire alacsony lennék?
Rendszeresen ezt kapom meg. Minden csaj "ja az az alacsony srác"-ként hivatkozik rám. Nekem a 160 körüli vagy alacsonyabb csajok tetszenek, de úgy látszik nekik is alacsony vagyok. Pedig 20 centi a magasság különbség ebben az esetben, még egy 10 centis magassarkúval is jóval magasabb vagyok náluk. Kihúzom magam, sportos vagyok, az öltözködésem sem ad arra okot hogy alacsonyabbnak tünjek.
Tényleg nem ilyen lekoptatós szöveg ez, mindenki alacsonynak tart. Több helyen mértem magam, orvosnál is és valós a 177cm.
Amúgy azt látom én is, hogy a mostani fiatal srácok magasabbak mint az én korosztályom (27 vagyok)
Tényleg alacsony egy 177 magas pasi?
Szerintem nem alacsony. Az alacsony, az 170 alatt kezdődik.
Az első pasim kicsivel 190 cm felett járt. Rettentően zavart, a nyakam kitört, ha fel kellett néznem rá. A mostani csak 185 körül van. Amíg társkeresőztem, addig mindig 170-185-ig adtam meg a magasságot. Én 174 cm magas vagyok. 32N
Az itt indokolatlanul rinyagépező hozzászólóknak ajánlom, hogy nézegessék egy tetszőleges társkeresőn nőtársaik oldalait, ha nem hiszik. Sokkal több adatlapon van valami frusztrált szöveg, hogy pl. kerti törpéket (így!) nem keres, mint aki 175 alattival is szóba állna.
Én 180 vagyok, a most frissen megismert nő (165 cm) leggyakoribb bókja felém, hogy végre egy magas pasi, egyértelműen fontos volt számára. És ha visszagondolok, rengeteg csaj jegyezte ezt meg életem során, de bőven volt olyan is, aki szerint "még belefér" vagy "ez még nem gáz". A 180 cm. Nem kamaszlányokról beszélek, egytől egyig felnőtt nőkről van szó.
"Randiztam egy csajjal, egy 2-3 centit magasított cipö volt rajtam. Amikor levettem nála rögtön elkezdte hogy "ja te csak 175 körül vagy? Magasabb pasijaim szoktak lenni, a cipöben is épphogy akkora vagy mint akikkel kezdeni szoktam" Ott is hagytam. "
Nem vetted te le a cipődet senkinél, az egész kérdést csak kitaláltad, hogy legyen egy kis örömöd az életben azzal, hogy a nők ellen hergelhesd a népet itt. Nem a nők tehetnek arról, hogy fejben igen komoly gondok vannak veled és emiatt alkalmatlan vagy egy párkapcsolatra. Könnyű eltekinteni a saját problémáidtól és inkább másokat hibáztatni a vélt sérelmeidért.
"Húzzatok már innen ezzel, hogy 170 és fölötte alacsonynak számít! Nagy fenéket! 165-67... na az már alacsony..."
---
Ezt kérlek magyarázd el az átlag 167-169 centis csajoknak is. Szerinted az a mínusz 3-5 centi mit számít, ha már a 170 is hobbit kategória? Felvesznek egy 3-6 centis magassarkút és egyből lényegtelen lesz, hogy nagyon alacsony vagy kicsit alacsony vagy, mert ugyanúgy nem lesz esélyed. Tudom jól, hiszen jómagam is 170 vagyok és ma már szinte az összes 14 éves kislányka a buszon velem egymagas. Viszont a kérdezőnek meg komoly problémája lehet fejben, ha egyáltalán felmerül benne, hogy 177-el alacsony lenne. Kosarasok között mindenképpen. Viszont ha sportos/jóképű vagy, akkor totálisan mindegy, hogy 175 fölött mekkora a magasságod (persze, ha nem gazella Sharapovákkal akarsz randizni, hanem átlag alkatú csajokkal). Azt szokták mondani, hogy a csajozás szempontjából a lélektani határ a 175 cm-es férfi magasság, mert aki tényleg vonzó az már gyakran a modellalkatú (173-175) csajokat is képes kompromisszumra késztetni. Nézd meg pl. Jason Stathamat. 178 magas, szóval átlag mégis az összes tuti csaj tökéletesen illene hozzá magassarkúval, mindennel együtt, mert olyan tartása van. De a való életben is számtalan ilyen példát szoktam látni. Szőke érzéki 174 körüli egyetemista csaj +7 centis magassarkúval, a pasi meg "csak" 178 körül van, de jóképű, férfias és senkinek nem jutna az eszébe, hogy "Jé ezek de furán néznek ki!", hanem inkább "Milyen elegáns fiatal pár". A hozzám hasonló 170-es pasiknál viszont ez a jelenség már nem működik, mert a lábaim hossza miatt már inkább hobbitnak nézek ki. Hidd el kedves kérdező, az a +7 centiméter választ el téged a totális reménytelenségtől, szóval megnyugodhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!