Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 177cm magasságom miatt alacson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

177cm magasságom miatt alacsonynak, hobbitnak, párkapcsolatra alkalmatlannak mondanak a nök! Tényleg ennyire alacsony lennék?

Figyelt kérdés

Rendszeresen ezt kapom meg. Minden csaj "ja az az alacsony srác"-ként hivatkozik rám. Nekem a 160 körüli vagy alacsonyabb csajok tetszenek, de úgy látszik nekik is alacsony vagyok. Pedig 20 centi a magasság különbség ebben az esetben, még egy 10 centis magassarkúval is jóval magasabb vagyok náluk. Kihúzom magam, sportos vagyok, az öltözködésem sem ad arra okot hogy alacsonyabbnak tünjek.

Tényleg nem ilyen lekoptatós szöveg ez, mindenki alacsonynak tart. Több helyen mértem magam, orvosnál is és valós a 177cm.

Amúgy azt látom én is, hogy a mostani fiatal srácok magasabbak mint az én korosztályom (27 vagyok)

Tényleg alacsony egy 177 magas pasi?

2016. nov. 30. 12:11
1 2 3 4
 11/35 Noblesse Oblige ***** válasza:
67%

Nézd én szintén 175 dm. A legalacsonyabb férfi a családomban 185. És én is úgy tartottam, hogy a férfi 180 fölött kezdődik... a többi hónaljstift.

Mégis egy "hónaljstifttel" járok és élek harmonikus kapcsolatban 7 éve.

Mindenkinek megvan a maga hülyesége, meggyőződése az életben, ami lehet nem fedi a valóságot. Szóval szerintem ezeket el kell engedni. Ha valakinek jobb úgy élnie, hogy az alacsony pasi nem pasi (mondjuk szerintem 177 az átlagnál picit magasabb), akkor éljen korlátoltan.

Én biztos nem csináltam rossz üzletet. Engem nem zavar a párom magassága, magassarkúban sem.

2016. nov. 30. 12:34
 12/35 Költőnő? ***** válasza:
54%
Sztem nem alacsony.
2016. nov. 30. 12:36
 13/35 anonim ***** válasza:
78%

Én is ilyen 176 körül vagyok, sose mondták még, hogy alacsony lennék. Nem is érzem magam annak, a legtöbb lánynál bőven magasabb vagyok, ahogy észrevettem. Ilyen hülyeségeken ne agyaljál, egyáltalán nem vagy alacsony.

22/F

2016. nov. 30. 12:39
 14/35 anonim ***** válasza:
55%

A férjem csak két centivel magasabb nálad, és egyáltalán nem érződik alacsonynak. Amikor felhúzom a 12 centis magassarkúm, akkor egy kicsit fura, hogy nem úgy fogjuk egymás kezét, meg majdnem egymagasak vagyunk (163 cm vagyok), de azért ilyen ritkán van.

Viszont azon nem csodálkoznék, hogy ha 190 centis emberekkel veszed körbe magad, akkor mellettük alacsonynak tűnsz, és abban a közegben te valóban "az az alacsony srác" lehetsz, de ez nem egy abszolút mérték :D Egyébként az a csaj, aki néhány kósza cm miatt kezd el cikizni, az megértem, hogy fáj, és ha sokat hallod, akkor meglehetősen frusztráló, de ő annyit is ér. Szerintem 177 centivel teljesen rendben van a magasságod, minthogy a jelek szerint szokatlan módon én centi nélkül járok randizni, simán elfogadnálak akkor is, ha 180 lenne az "elvárt".

2016. nov. 30. 12:41
 15/35 anonim ***** válasza:
54%

Párom 172 centi, én 159 centi vagyok. 3 és fél éve együtt vagyunk.

Van még kérdésed rinyagép?

Nem a magasságoddal van baj!!

2016. nov. 30. 12:41
 16/35 anonim ***** válasza:
26%
En 170 vagyok, nekem nem alacsony, a baratom is kb 175 korul van.
2016. nov. 30. 12:42
 17/35 anonim ***** válasza:
41%

Ennyire unatkozol?! Még soha nem hallottam olyat nő szájából, hogy "párkapcsolatra alkalmatlannak" nevezzenek bárkit a KÜLSEJE alapján, pláne nem a magassága miatt.

Csöpög a kérdésed a rosszindulattól.

Legközelebb írd azt, hogy fejbe akartak lőni a nők az utcán, mert nem éred el a 190 centit, és nem vagy életképes.

Pff...

2016. nov. 30. 13:01
 18/35 Lazy Lover ***** válasza:
25%
gondoltam hogy ezt okádjátok ide hogy jaj tuti nem a magasságoddal van a baj kamú dumát... már uncsi! a magyar női mentalitás 1 férfi 185 cm felett kezdődik! akkor ne csodálkozz semmin
2016. nov. 30. 13:03
 19/35 anonim ***** válasza:
61%

Párom 170 centi, és soha eszembe se jutott, hogy ennek gondot kéne okoznia. És őszintén, soha nő szájából nem hallottam, hogy a 177 cm-es magasság alacsony lenne. Bár tény, hogy nincsenek 180+ magas női ismerőseim.

Szóval vagy baromi rossz közeben jársz, vagy mégiscsak lekoptatós duma. Igazából döntsd el te, hogy a társaságon kell változtatni, akikkel összejársz, vagy benned van valami hiba mégis, ami nincs összefüggésben a magasságoddal.

2016. nov. 30. 13:21
 20/35 anonim ***** válasza:
22%

A barátom kb 175 cm (én 170 vagyok) és tökéletesen alkalmas párkapcsolatra.

Te cseszel el valamit, de nagyon.

Vagy csak kamu.

2016. nov. 30. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!