Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy az ún. "modern" társadalomban a társkeresés is nagyjából úgy néz ki, mint az álláskeresés?
Jól látod és az egyik válaszoló írt még egy fontos dolgot: Minden árucikk. Mi is. A HR-es legalább őszinte és elmondja, hogy mit akar. Társkeresésnél viszont a legtöbb nő azt mondja el, amit szerinte mondania kell. Pl. pár kivételtől eltekintve nem láttam még olyat, aki tényleg őszintén felvázolta volna az igényeit.
Ha megkérdezem a nő ismerőseimet, hogy milyen pasit keresnek, először elkezdik mondani a tipikus jól hangzó belső tulajdonságokat. Legyen kedves, aranyos, megértő és nekik csak a belső számít. Ha mondok egy közös ismerőst, akinél ezek megvannak, akkor mindjárt nem jó az illető. Ha mondok egy random közös ismerőst, aki tipikus rosszfiú, semmi nincs meg az előbb felvázolt belső tulajdonságokból, de jól néz ki, akkor az illető álompasi.
A HR-es legalább tényleg őszintén elmondja, hogy ehhez vagy ahhoz kell értened. A nők valamiért erre általában képtelenek! :D
Tudom, most le leszek pontozva... De áruljátok el, miért tapasztalja ugyanezt egy csomó pasi? Egy felmérés szerint miért jött ki elsődleges elvárásnak a nők részéről a magasság? Miért nem került be az első 5 helyre a megbízhatóság?
#3-es válaszára én is kíváncsi vagyok: Milyen körökben keressünk? Mert ezt minden lány tök lazán betudja nyomni, csak épp példát nem tud mondani.
#11: De, lélektelen. Mondjuk, az elég fontos kérdés, hogy az illető hány éves. Gondolom te sem örülnél, ha beszélgetnél valakivel mondjuk 30 évesen és kiderülne a másik félről, hogy 14... :D Lakhely szempontjából sem túl előnyös, ha van köztetek pár 100 kilométer. A súlyt és hajszínt azért nem kérdezik olyan sokan. De nőként, áruld el, hogy mit kéne írni nekünk, férfiaknak. Csak mert itt már panaszkodtak kb. minden nyitószövegre, kivéve arra, hogy a férfi írja meg a világ legjobb marketingese által is irigyelt nyitómondatokat.
#14: Szerinted hogy állnak a férfiak a társkereséshez? :) Szerinted minden átlagos srác a világ legjobb csajait akarja? Egyszer menj el sörözni a srácokkal, de tényleg. Csakhogy élőben is megismerkedj velük, ne csak egy kitalált világban. Az átlagos srácok többsége simán beéri egy átlag alatti lánnyal is. Az általam ismert legrondább csajoknál is akad évente 1-2 próbálkozó. Ráadásul teljesen rendben lévő srácok.
#18: Lol, ez durva. Semmi baj a fogaimmal, rengeteget nevetek, alapvetően vidám ember vagyok. Mégsem mosolygós a profilképem, hanem egy elkapott pillanat arról, amikor valakivel beszélgetek egy általunk kedvelt témáról.
A témában azt is érdemes megnézni összehasonlításként a párkapcsolatokkal, hogy HR-esből is keményen túltelített a piac, de alig van használható szakember köztük. A többségük egyszerűen alkalmatlan a saját munkájára.
Az elkapott pillanat/beszélgetés teljesen más tészta. Nyilván olyankor én sem mindig mosolygok. Én arról beszéltem, aki szelfit csinál magáról, vagy róla készítenek képet, tudja, és ilyen képet tesz ki:
Kérdés megérne egy zöld kezet, nagyon talàló. De a 2.se ìr rosszat. Valóban neten megy a keres(ked)és.
Én àrverésnek tartom. Lànyok és alfahìmek kihìrdetik magukat aztàn vàrjàk a legjobb ajànlatot.
Borzasztó, milyen negatívan látjátok a világot. Magatokba bezzeg nem néztek, hogy veletek mi a probléma és vajon miért nem kelletek senkinek sem.
És ebben a kérdésben is a megszokott séma megy, az említett férfiak áldozatként vannak feltüntetve (miközben saját maguk áldozatai) és a nők a bűnösök, akik az egész felvázolt problémáról tehetnek. Ha ezt az egészet, amit leírtatok egy pszichiáternek előadnátok, biztosan felírna valami antidepresszánst.
Rosszul látod: párkeresésben az az elsődleges, hogy van-e vonzalom, állásinterjún pedig objektív alapon igyekszik dönteni az ember. Az elsőnek nincs logikus magyarázata, a másodiknak van. Persze, csinálhatnám én is úgy, hogy csak azért összejövök valakivel, mert pl. gazdag, csak hogy azt érdekkapcsolatnak és nem párkapcsolatnak hívjuk.
Rémesen kevered a szezont a fazonnal, ha erre a különbségre nem jöttél még rá. :)
N
Ja, és a mostani barátommal erről az oldalról jöttem össze. Nálam szerényebb körülmények közt él, átlagosnak mondott a kinézete, nincs kocsija, sem lakása... mindene hiányzik, amit az itteni elkeseredett "férfiak" az "alfák" alapvető tulajdonságaikként tüntetnek fel, de megvolt a vonzalom, amiről fentebb beszéltem, és így jelenleg egy boldog kapcsolatban élek. Azért remélem, egyszer mindenki megtapasztalja hogy az élet nem olyan fekete-fehér, ahogy azt ezen az oldalon képzelik.
Nyugodtan pontozzanak le a hitetlenkedők, megszoktam! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!