Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sportoló férfinél csak sportoló nő jöhet szóba?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy pasi, de ő sportol, én nem , csak otthon szoktam tornázni...van így esély, mennyit számít a munka/hobbi nálatok? :)2016. nov. 27. 13:46
1/4 anonim válasza:
Minden férfi sportoló... Zsebhokiban senki nem amatőr. De sokan mesterek a sörkorcsolyában, szerencsétlenebbek a földönfutásban is.
2/4 anonim válasza:
Nagyon gyerek vagy még agyilag, ha te tényleg komolyan gondoltad a kérdésedet! És mivel feltetted, ergó komolyan is gondoltad!
Ismerd meg, és akkor úgyis kiderül. Vagy erre egyedül nem jöttél volna rá kislány?
3/4 anonim válasza:
Másodosztályú ligában játszó csapatban vagyok kosaras, barátnőmnek semmi köze a sportokhoz.
23/F
4/4 Andi80018 válasza:
Nem mérvadó, viszont az az ember, akinek fontos az egészséges életmód, rendszeres testmozgás, nem nagyon fog választani egy otthon ülő, lusta,szarul kajáló másik nemet, aki netalántán elhízott is. Ez normális. Úgyis kiderül, ha dumálsz vele, egyáltalán tetszel-e neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!