Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportoló nőként lehet esélyem nem sportoló férfival egy rendes kapcsolatra?
Nekem valamiért érdekesebb lenne a különbségek miatt, és esztétikailag is tetszenek a nagyon vékony nem túl izmos férfiak.
Szerintetek ez így lehetséges?
Hát nagyobb darab vagyok, és izmosabb, de nem vagyok eres szálkás vagy kockás hasú...
A mellem lapos volt eléggé de azt megcsináltattam.
Akivel lehet normálisan csak és kizárólag vélemény kérés szempontjából beszélni és nem ismerkedés miatt, annak küldhetek képet csak alakról.
Arcomat nem mutatom de abba nincs is semmi különös.
Semmi akadálya..
Ha már így felhoztad, kiváncsi lennék az alkatodra.
Én elég vékony vagyok még, de dolgozom rajta, hogy annyira ne legyek, csak hát nem tudom, mennyit is érek majd el vele... Mindemellett nekem kifejezetten bejönnek a sportoló lányok, és pont emiatt érzem magam náluk esélytelennek, legalábbis még egy ideig :D
A kevés szabadidő mondjuk már egy neccesebb dolog, ez konkrét helyzettől függ. Ha pont össze tudjuk hangolni, akkor oké, de ha nem esnek egybe a szabadidejeink (de fura szó), akkor bibi van.
A képre kifejezetten kíváncsi lennék én is, de nem nyomulok, megígérem :D
Szerintem lehetséges, mert te ezt-, a másik fél meg azt tudja, így valahogy kiegészítenétek egymást. Úgyis kevesen sportolnak az országban, így lehet, hogy példaként nézne rád, és elkezdene sportolni valamit, míg ő tud pl.: fát ügyesen megmunkálni, és általa megtanulod ezen mesterséget. Szóval bármi lehet.
Nekem a küzdősportot űző nők jönnek be, viszont nem sportolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!