Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az a korosztály nőknél, amelyik már alkalmas hosszútávú komoly kapcsolatra?
Akik érettebb felfogással rendelkeznek, és van tartásuk, igényük komolyabb kapcsolatra. Melyik korosztályban van több ilyen nő ?
28-tol felfele ?
A komoly kapcsolatra való igény személyiség, a tartás tapasztalat kérdése.
Én mindig is komoly kapcsolatot akartam, más 16 évesen is, azt kerestem egy fiúban, hogy el tudnám e képzelni, hogy vele élem le az életem (tudom, ogy ennyi idősen ez még azért gáz, de ez volt)
De az első pár szerelmemnél nagyon naív voltam, loholtam utánuk mint a kiskutya, minden mosolyba azt képzeltem, hogy ő is akar valamit, akármit mondtak ugrottam, olyan volt a hajam, a ruhám ami tudtam hogy bejön a másiknak stb. Szóval tartásom az nem volt.
Mostanra ezeket kinőttem, hiába szeretek valakit, nem fordulok ki önmagamból.
Olyan téren hülyeség amit kérdeztél, hogy mindenkinél más...
Valaki pl:. 20 fölött tökre megérett rá valaki 40 felett se. Van aki pl:. sose lesz rá alkalmas.
Én 20 éves vagyok, és most jutottam el odáig, hogy végre szeretem önmagamat. A testemmel és a személyiségemmel is megbékéltem, és ez nagy önbizalmat adott, amit a pasik is észrevesznek. Most már gyakrabban botlok bele olyanokba, akik komoly kapcsolatot szeretnének velem, és nem csak szexet. Kalandokba soha nem mentem bele, 1-2 kósza csókolózást leszámítva, és ezentúl sem fogok.
Most randizom először egy olyan sráccal, aki végre igazán rendes, normális, megbízható, ugyanakkor nem unalmas és megkeseredett, hanem mosolygós. És ha vele összejönne a dolog, akkor azt hiszem, végre boldog tudnék lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!