Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20+ feletti hölgyek. Szerintetek falusi kisvarosi, vagy nagyvárosi férfi a jobb hosszútávú kapcsolatra?
"újpesti proli"
Akkor pesterzsébetre mit mondjunk? :D
Amúgy ez egy nagy hülyeség ez a kérdés kérdező. Komolyan, ilyen egyszerű a gondolkodásod? A gondolkodásmódját, személyiségét stb. az embernek sokkal több és összetettebb dolog formálja, mint hogy falusi vagy városi valaki. Nekem pl. van mindenféle és mindből több is a családomban, de pl. a szabolcsi 2000 fős faluban lakók között is ég és föld tud lenni a különbség, akkor is, ha ugyanúgy ott élte le az eddigi életét és ugyanúgy gazdálkodással foglalkozik, de van magával nagyra lévő született pesti rokon is, aki sokkal prolibb, mint bármelyik földtúró falusi a családban, akiket amúgy marhára le néz.
Újpesten éltem 26 évig, panelban, de mégsem vagyok proli :D.
Ezt leszámítva sztem ha csak azt nézzük, melyik alkalmasabb hosszú távú kapcsolatra, az nem azon fog múlni, hogy vki faluról, kisvárosból, nagyobb városból vagy Budapestről jött. Talán annyi, hogy egy-két faluban még mindig ciki válni, de attól még akit hajt a vére, úgyis megcsalja az asszonyt fűvel-fával.
Én Budapesten élek születésem óta, itt dolgozom. Az tuti, hogy én nem tudnék egy "tipikus" falusi, kisvárosi emberrel hosszabb távon ellenni. Egyszerűen megszoktam és kifejezetten szeretem a pörgős várost, azt, hogy rengeteg művelődési, kulturális lehetőség van, még a reptérre is kiérek 1 óra alatt, de tényleg minden más alig egy kéznyújtásnyira, azt is szeretem, hogy nem egy olyan zárt közösség van, ahol mindenki ismer mindenkit a szomszédságból, és már pletyka megy, ha piros szoknyát húzok, mikor eddig csak feketét vettem fel. Ha esetleg olyan kisvárosi, falusi emberrel találkozom, akinek erre van igénye, és ki akar szabadulni a településéről, az is jó. De nekem pl. az nem pálya, hogy punnyadunk, a kertészkedés meg a tv a két legfőbb foglalatosság, mellette meg van a falunap és a szomszéd város búcsúja meg esetleg egy pörkölt/rétes/szilvapálinkafesztivál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!