Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha nagyon vágyom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon vágyom már egy jó, hosszútávú párkapcsolatra, de félénk vagyok? 18L

Figyelt kérdés
Az sem segít hogy otthon is azt hallgatom állandóan mostanában hogy miért nincs senkim,keressek valakit.De az önbizalmam kb a 0-val egyenlő és félénk vagyok.Mit tehetnék?Normális válaszokat,kérlek.
2015. júl. 13. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem tehetsz ,nem neked való a párkapcsolat
2015. júl. 13. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam/vagyok kb. Csak add magad, egyszer úgyis felkelted valaki érdeklődését - én is azt hittem hogy "selejt" vagyok és sose lesz senkim, végül csak magamat adtam és felfigyelt rám exem. Azóta szakítottunk, már nem szerettem, de még 2 hónap se telt el a szakítás óta, és máris van egy másik srác, akivel kavarok - pedig nem vagyok hű de szép vagy hű de csinos, csak magamat adom.

Hajrá!

2015. júl. 13. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Én 3x próbáltam az ellen tenni, hogy ne legyek egyedül, nem tudom mi volt a probléma. A 3 alkalomból mindháromszor különféle módszereket próbáltam alkalmazni, de egyik sem vezetett sikerre és azóta nem próbálkoztam, de itthon én is kapom, hogy mikor lesz már egy barátnőm, hozzak már valakit.

Talán majd egyszer sikerül, sajnos neked is csak ezt tudom mondani. 19F

2015. júl. 14. 00:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Marha egyszerű: költözz hozzám. Két legyet ütsz egy csapásra: egyrészt nem kell otthon semmit hallgatnod, másrészt meg ugye...
2015. júl. 14. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:
...
2015. júl. 14. 09:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Járj emberek közé, társaságba, könyvtárba, múzeumba, szórakozóhelyre. Egyedül, vagy barátnéval, vagy társasággal. Vegyél magadnak néhány új ruhadarabot. Menj el fodrászhoz. 42f
2015. júl. 14. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!