Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire zűrös a társkeresési taktikám? A párkapcsolatra minden embernek szüksége van?
Én, mint társkereső (20/L)
találkozások 40%-ban kifejezetten tetszek a fiúnak, és további találkozásokat ajánl fel, általában ők is tetszenek nekem.
10%-> Mintha tetszenénk egymásnak, de nem történik semmi, az illetve csak részben szimpatikus és beszélni se tud semmiről. (Ezekben az esetekben soha nem lesz 2. találkozó)
50%-> Nem tetszek a másik félnek-> ezt meg is mondja néhány esetben, vagy utólag mondja meg, vicc, hogy ezek az emberek általában nekem se jönnek be, csak próbálok intelligens módon viselkedni, és esetleg nem kimondani megsérteni a másikat, itt sem lesz 2. találkozó. Ezeknek az embernek a viselkedése is olyan furcsa, abszolút nincs közös nevező.
Most jöjjön az a 40% akikkel folytatódik az ismerkedés->
eseteket mondjuk 1/3-ban nincs csak 2. vagy 3. találkozó, még akkor sem ha az első nagyon jól sikerült, elfogynak a közös témák, közös nevező is elkezd teljesen megszűnni és ez így véget is ér.
2/3 -> Szeretnének találkozni, ezzel nincs is baj, de olyan 8-10. találkozó után marhaunalmassá válik az egész. A legtöbbször azt érzem amikor együtt vagyunk, hogy legyen már vége a talinak, habár tetszik a srác és vonzó is. Annyira ellaposodik az egész. Közös program vagy testi kapcsolat után se érzem azt, hogy annyira jó lenne párkapcsolatban lenni. És ebből a sok találkozóból ha van olyan ember akivel megszeretjük egymást, emiatt, hogy ennyire ráunok az egészre, előbb vagy utóbb bedobom a THE END kártyát és élvezem a szingli életet és a barátaim.
Van olyan ember akinek nem való párkapcsolat?
Miért fura? :o
tényleg sok fiúval találkoztam már , kiégtem kicsit :/
Miért vársz még arra, hogy élvezd a szingli életet?
Most nem lehet élvezni?
Mellesleg hasonló köröket futok. Annyi átfedéssel, hogy aki nekem tetszik, annak én nem tetszem és fordítva...
Ha nem is élvezem a szingli létet, nem annyira aggaszt. Igaz a te korodban engem is eléggé lelombozott.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!