Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire zűrös a társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire zűrös a társkeresési taktikám? A párkapcsolatra minden embernek szüksége van?

Figyelt kérdés

Én, mint társkereső (20/L)

találkozások 40%-ban kifejezetten tetszek a fiúnak, és további találkozásokat ajánl fel, általában ők is tetszenek nekem.

10%-> Mintha tetszenénk egymásnak, de nem történik semmi, az illetve csak részben szimpatikus és beszélni se tud semmiről. (Ezekben az esetekben soha nem lesz 2. találkozó)

50%-> Nem tetszek a másik félnek-> ezt meg is mondja néhány esetben, vagy utólag mondja meg, vicc, hogy ezek az emberek általában nekem se jönnek be, csak próbálok intelligens módon viselkedni, és esetleg nem kimondani megsérteni a másikat, itt sem lesz 2. találkozó. Ezeknek az embernek a viselkedése is olyan furcsa, abszolút nincs közös nevező.

Most jöjjön az a 40% akikkel folytatódik az ismerkedés->

eseteket mondjuk 1/3-ban nincs csak 2. vagy 3. találkozó, még akkor sem ha az első nagyon jól sikerült, elfogynak a közös témák, közös nevező is elkezd teljesen megszűnni és ez így véget is ér.

2/3 -> Szeretnének találkozni, ezzel nincs is baj, de olyan 8-10. találkozó után marhaunalmassá válik az egész. A legtöbbször azt érzem amikor együtt vagyunk, hogy legyen már vége a talinak, habár tetszik a srác és vonzó is. Annyira ellaposodik az egész. Közös program vagy testi kapcsolat után se érzem azt, hogy annyira jó lenne párkapcsolatban lenni. És ebből a sok találkozóból ha van olyan ember akivel megszeretjük egymást, emiatt, hogy ennyire ráunok az egészre, előbb vagy utóbb bedobom a THE END kártyát és élvezem a szingli életet és a barátaim.

Van olyan ember akinek nem való párkapcsolat?

2015. jún. 19. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van. A legtöbb embernek élete során több olyan szakasza is van, amikor nincs szüksége párra a boldogsághoz. Ha komolyan feltámad az igény, akkor nekik nem lesz nehéz kialakítani egészséges párkapcsolatot valakivel, mert ők nem kapcsolatfüggők, ami alapból rossz választást eredményezne.
2015. jún. 19. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Fura volt ezt olvasni. 22/F
2015. jún. 19. 14:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Miért fura? :o

tényleg sok fiúval találkoztam már , kiégtem kicsit :/

2015. jún. 19. 15:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Miért vársz még arra, hogy élvezd a szingli életet?

Most nem lehet élvezni?

Mellesleg hasonló köröket futok. Annyi átfedéssel, hogy aki nekem tetszik, annak én nem tetszem és fordítva...

Ha nem is élvezem a szingli létet, nem annyira aggaszt. Igaz a te korodban engem is eléggé lelombozott.

27F

2015. jún. 19. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy miért van ez. De pontosan én is ezt érzem, csak én még nem találkoztam annyi fiúval, mint te gondolom. Szerintem egyszerűen még nem találtad meg azt, aki lekötne téged, az igazit.
2015. jún. 19. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!