Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van a 20-26os női korosztály? Mit csinálnak?
Színházban, előadásokon (pl. ELTE sok nyílt előadást hirdet, én a pszichológiai témájúaknál látom, hogy sok nő ismerősöm jár ilyenekre), szabadtéri programokon (pl jótékonysági futás a Margit-szigeten, ilyesmi, vagy a Hősökön volt a Párnacsata-nap, oda is sok ismerősöm ment), jógatanfolyamok.
20N
Helyi kávézók? Az én szülővárosomban is van kettő jó hely, oda szoktunk járni barátnőimmel, de több női kisebb csoport is.
Esetleg falunap/búcsú/városi napok, ami van, helyi fesztiválok, ahova kijár a fiatalság?
Szórakozóhelyeken, koncerteken vagy akár a Deák tér környékén.
Ezrével.
Magyarországon öregedő a társadalom. Minden fiatal kihúz külföldre ha teheti. Az öregek meg itt maradnak mert úgy gondolják hogy nekik már úgy is mindegy.
Én meg 21 évesen itthon lakok még, de kocka vagyok lány létemre szóval nem nagyon megyek sehova.
Építem a karrierem, 0-24-ig tanulok. :)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!