Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el szinte minden nő egy 30 körüli férfitól, hogy egyedül éljen és minimum egy albérletet tartson fent, ahová oda lehet mennie a nőnek?
Nagyon sajnálom :(
szerintem nem mindegyik nő várja el a férfitól hogy külön éljen és lakjon egyedül önállóan lakásban vagy albérletben (albérlet -kidobált pénz,abból tud mást is venni,segít a szüleinek,gyűjtögethet belőle...stb)
Sajnos nehéz a mai fiatalnak lenni,nincsen lakástámogatások :( megértem a helyzeted,sokan szegények ,és sajnos keveset keresnek,nem ettől függ a társ találása!!!
Nem ezen múlik!!
Sok sikert és szerencsét kívánok neked! 30N
miből legyen önerőm? a havi nettó 110e-ből. Amiből 50 ugrik a rezsire, kajára, 10 ugrik a bejárásra. Marad havi 50 minden másra, az évente 600e, 3 év alatt csak 1,8 milla. És akkor 3 évig nem voltam orvosnál, nem lettem beteg, nem voltam szórakozni, nem vettem magamnak ruhát, cipőt, fájó fogammal se mentem el orvoshoz, nem néztem be egy étterembe, vagy moziba.
még mielőtt valaki jön azzal, hogy tanulni kellett volna. Tanultam. 3 szakmám van. Mégse adnak több fizetést a munkáltatók!
Édesnayád miért nem adja el a házát és vesz kisebbet? Mindneki jól járna, neki nem kellene annyit fizetni, nem pazarolna feleslegesen a nagy ház miatt, és még maradna is pénze, esetleg neked is adhatna. Az én anyám is pont most próbál eladni egy bazinagy, pénznyelő örökölt házat. Egy darab idős embernek nem kell olyan nagy otthon.
De igazából szerintem te csak panaszkodni akarsz a csúnya gonosz nőkről, a megoldások nem igazán érdekelnek. Én írtam pl, hogy nem muszáj a fővárosban/nagyobb városban lakni, a környékén is lehet, ez pl miért nem lehet megoldás?
Hogy mások miért várják el, arra nem tudok válaszolni. Én nemes egyszerűséggel csak azért várnék el valami alap életszínvonalat egy felnőtt férfitől, mert én is képes voltam teljesen egyedül építeni valamit. És azért még halálra se dolgoztam magam érte. Dolgoztam gyakornokként egyetem alatt, egyetem után is rögtön, így volt pénzem fundamentára, és lett önerő. Jó oké, hitelből lett lakásom, de végülis olcsóbb, mint az albérlet. Én is jártam bulizni, most is megyek moziba stb. Nem értem, hogy egyesek a pénzügyi tudatlanságukat miért könyvelik el a nők hibájának. Ha 30 éves korodra nem értél el semmit, akkor nők ide vagy oda, de valamit szrul csinálsz...
25L
1. Budapesten biztos ilyen fos drága árak vannak. Vidéken nem.
2. Nem kell saját lakás, elég ha van saját szobád. (És nem félősködsz, hogy jajj a lakótársad mit szól ha lányt viszel fel.)
3. A lényeg hogy legyen egy saját helyed, ahová nőt tudsz felvinni. Egy saját szoba is teljesen elég. És ne legyen senki (akár szülő, akár lakótárs), aki megszabná vagy beleszólna, hogy mikor kit viszel fel. Na ezek az igazán fontos dolgok.
A barátom is háromszobás albérletben él két másik emberrel együtt, de jóban van velük és akkor visz fel azt, akit akar, amikor akar. Sőt ha pl a konyhában főzőcskéznénk néha egy-egy este, akkor azt is lebeszéli velük, hogy aznap pár óráig ne jöjjenek ki a konyhába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!