Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A korombeli lányoknak mind van barátja vagy már minimum volt egy pasijuk. Viszont én nem találok senkit és ez egy kicsit bánt. Egyedül érzem magamat. Hol kezdjem a dolgokat?
Ne aggódj ezen. Velem is ez volt, ezért később is lett barátom, mint a barátaimnak, de legalább megválogattam, hogy kivel vagyok együtt, és nem álltam le mindenkivel. Szerintem örülni is fog a fiú, hogy neked ő az első.
Komolyan, nem gond. Most ez közhelyesen hangzik, de igaz: Nekem is mindig akkor jött a szerelem, amikor a legkevésbé számítottam rá. Ne stresszelj ezen, inkább legyél büszke arra, hogy nem vagy egy mai kis p..csa :)
17L
Attól függ hány éves vagy :3, ha 40 éves, akkor gond :3.. De amúgy mindenkinek eljön az ideje egyszer :3, szóval csak ne paráz rá :)
17F
15 évesen szerintem simán jó, nem kell elsietni a dolgot, van aki 18 éves koráig vár a művelettel, vagy akár toivább (és ugyanúgy normális lányok, nem valami bigottságból, vagy egyéni hülyeség miatt vannak egyedül), hidd el, akkor fogsz találni valakit, amikor a legkevésbé számítasz rá, és pont ez benne a szép. :)
22f
Pont ugyanez van velem is. (Sőt :D a nevem is ugyanaz mint a tiéd, kérdező :D) csak én idén leszek 17.
Gyakran érzem magam egyedül, és pont a minap írtam ki egy ilyen kérdést. Szerintem sza*rd le magasról. Próbálj saját magaddal foglalkozni, fejleszd magad és tervezz előre pasi nélkül. Aztán ha becsúszik az csak jó lesz, nem?:D
Addigis barátokat szerezz. Ha sok a barátod akkor esélyesebb új embereket megismerni akik között esetleg ott lesz a nagy Ő :3 :)
18 évesen megismertem egy fiút. Eredetileg haverom volt majd fél év után most a barátom. 18 évesen nekem ő az első. Nem terveztem,nem aggódtam, türelmesen vártam közben a barátnőim szakításait néztem végig. Egyáltalán ne izgasson. 15 vagy itt van a nyári szünet is . Ne agyalj majd megtörténik egyszer
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!