Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalon terhes lettem, szerintetek mennyire lesz nehéz a jövőben ismerkedni? Úgy veszem észre hogy a korombeli fiúknál ez kizáró ok. Lehetséges hogy össze tudok jönni olyannal aki tényleg tetszik és szeret?
Megtartottad a babát??
Ha igen akkor bizony nehéz lesz és max csak jóval idősebbekkel
Ha nem akkor meg senkinek semmi köze ahoz hogy te terhes voltál.
Őszintén, csak gratulálni tudok...
Anyukád mit szólt hozzá?
Mit tervezel a babával ha megszülted? Szeretnéd, hogy a sajátod legyen, vagy elpasszolod szegényt? Nem hiszem el, hogy a saját korosztályom micsoda szégyen.
Pontozzatok le nyugodtan, de erre nem tudok mit mondani.
Szóval ezek után még néznéd a pasi kinézetét? No comment.
"Lehetséges, hogy össze tudok jönni olyannak aki tényleg tetszik"
Áááá....pont mostanában láttam egy jó filmez( hónapok óta nem láttam már igazán jót) nèzd meg hátha megindìt:
Juno
Am tuti nehezebb lesz, de jobban jársz mint a korosztályod. Nem dúskálsz majd a pasikban de az ami megmarad az kincs lesz mert tènyleg akar tèged. Nem csak kufirculni. Viszont hamarabb lesz nagy a gyerek, te mèg mindig fiatal leszel. 30èvesen nem babusgatnod kell hanem elmehettek együtt pasizni. Ès akkor a pasiban sem az lesz h nevelni kell a gyerekez. Na jó ez hosszú lett.
De:
JUNO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!