Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el szinte minden nő egy 30 körüli férfitól, hogy egyedül éljen és minimum egy albérletet tartson fent, ahová oda lehet mennie a nőnek?
En 30 körüli nő vagyok és netto 200 felett keresek, igaz nem sokkal. De én ezt nem gondolom amúgy olyan csúcs fizunak.
Nem várnám el, h a pasi fizesse egyedül az albérletet, ketten fizetnénk. De inkább egy lakástörlesztést, mint albit.
Nekem van lakásom és cseppet se zavarna, ha a pasi költözne hozzám, amennyiben van normalis jövedelme.
Előző...jogos..gyűjtögessen. De mondjuk nulláról indulva, szülői támogatás nélkül élete végéig (vagy feléig) gyűjtögethet. És addig is laknia kell valahol.
Ez a mostani generáció nagy problémája, én elhiszem!
5-ös, és illene egy felnőtt embernek helyesen is írnia.
Nem M.o.-i, ha már rövidíted és képzed az m.o.-i!
Szerintem már ott megbukik az elméleted, hogy a legtöbb nő nem akar azonnal összeköltözni, hanem évekkel később. Ha pedig odaköltözik, akkor a számlák feleződnek, a bevétel pedig több lesz. Na most ha szerinted ez nem így van, akkor rossz nőkkel próbálkozol, vagy szimplán élvezed a nőutálatot. Eleve az olyan ember aki így lenézi őket, miért akar velük lenni?
Másrészt nem kötelező Pest közepén lakni. A nővérem pl 50 ezerért bérel egy egész házat kerttel és 11 percre van a főváros. Még ha bérletet veszel, akkor is olcsóbban jössz ki és már a közelekedés sem olyan rossz, már évek óta nem késtem vonat miatt az egyetemről...
30 év körüliek, elvárható,hogy legyen pár millió önerőtök? Ha valaki pl. a fővárosban tanul, majd ott kap munkát, a szülők vidéken, vajon miből spórolna össze ennyit?
Van akinek van, persze, nem kizárt. De szerintem a nagy többségnek sajnos nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!