Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a jelenség ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Többször is észrevettem hogy ha azt akarom hogy egy kapcsolatot létesitsek egy nővel, ahhoz elvárt hogy én beszéljek magamról, fedjek fel dolgokat magamról, mert anélkül a nő tovább lép. Ő neki meg csak dönteni kell, mérlegelni hogy jó e. Páratlanúl igy is a férfinél jön ki, többször a dolog, hogy én kérdezek, poénkodok, adom magam a nő meg 1-2 szavas válaszokkal jelez, és a férfi tovább folytatja. Viszont az is gyakori hogy Nők teljesen máshogy állnak ismerkedéshez, azt hiszik nekik nem kell semmit mondani, nem érdekük. Pedig elvárt lenne az, ha én elmondom tisztességesen őszintén pl hogy én mivel foglalkozom, akkor elvárom hogy a nő is ugyanigy mondja, és ne kibújon ez alól, Sokszor azt látni, hogy annyira nem erőltetik meg magukat, ki vannak szolgálva és elvárják, hogy szórakoztassák. De sokan még visszajelzésre sem képesek, Én teszek valamit egy nőért, nagy erőfeszitésembe telik hogy legyen valami, plussz emellé meg alázom magam, ami nem túl célra vezető, és nem az jön vissza hogy neki is kedve lenne, meg szivesen mesélne ő is. Nem. Legtöbb esetben hazudnak, kitérnek, teljesen mást mondanak mint amit csinálnak, vagy épp nem mondanak semmit magukról. Pedig mondom az elvárt lenne másik féltől is, ha én beleadok valamit..2016. nov. 27. 15:58
21/21 Noblesse Oblige válasza:
Nem a miérteket kell vadászni, hanem DÖNTÉS elé kell állítani a lányt. Szerintem azért, mert a férfi nem akarja az idejét rabolni valakivel, az nem önmaga megalázása. Ha a nő egy láma, akkor csak nyögje ki, hogy ő ezt nem akarja és mehet amerre akar Isten hírével.
Nem kell megkérdezni miért nem szimpi neki, mi van ma vele, csak választás elé állítani. Szerintem az sem kevésbé megalázó a férfire nézve, amikor végig szenved egy ilyen egyoldalú randit aztán többet nem keresik egymást.
És mint tudjuk a férfiak mesterszinten olvasnak a nonverbális jelekből, már doktori disszertációkat írnak ebben a témában, ja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!