Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerülhetném el ezeket a kellemetlen helyzeteket az ismerkedésnél?
Mikor ismerkedek egy ferfival peldaul neten, nem szeretnek egyböl mindent elmondani .
Ezzel mas is igy van es igy normalis , gondolom.
A problema az, h ha valakivel többet beszelek csak kiderul h miert vagyok szingli , mert elvaltam par eve.
Mikor ez kiderul kezdödik a lesajnálás h " sajnalom h igy alakult " " sajnalom h nem ugy alakult ahogy kepzelted" mar hánynom kell ettöl , nem kell engem senki sajnáljon, en leptem ki a hazassagomból , es nem ma , megis folyton teritékre kerül.
Eddig mem akartam letagadni , de ott tartok.
Utana meg az egesz beszelgetés elveszti az érdekességét.
amúgy boldog vagyok , amig ilyen lesajnáló stilussal nem talalkozom. Talán a kerekesszékesek érezhetnek hasonlót , nem tudom.
Nehez folytatni onnantól a beszelgetest h egy ferfi sajnál.
Mit lehet tenni , úgy erzem h sz ilyen kerdesek kellemtlenek , ugyanakkor elkerülheetlenek.
Nem lehet úgy ismerkedni , hogy ne egyböl mindent el kelljen mondani , munka , csalad . stb
Nezheted pozitiv oldalarol is a dolgot, ha egyszer valaki nem az ezerszer hallott sajnalommal jon, hanem maskepp reagal, rogton kitunik majd a tobbiek kozul es ez jel lesz, hogy mas, mint a tobbi.
Amugy igaza van a tobbieknek, azert mondjak, mert nem tudnak mast mondani, ne vedd fel. De akar miert ne mondhatnad meg nekik, hogy torkigvagy a sajnalkozos szovegekkel? En ertekelnem az oszinteseget, meg ha epp en is lennek a leszidott szemely.
Ne haragudj, de ha ennyire extrém érzékeny vagy jelentéktelen frázisokra, akkor neked nem biztos, hogy mostanában kapcsolat kellene...
Ennél egy párkapcsolatban százszor több dolog érinthet majd érzékenyen, és ha mindent magadra veszel, akkor ott komoly gondok lesznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!