Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél hogyan kell kezelni az ilyen pasikat?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég jöttem ki egy hosszú kapcsolatból, még nem vagyok túl 100%-ban, de már jól vagyok. Ismerkedek és beszélgetek másokkal, pasikkal is, jól érzem magam. Tegnap el is kezdtem beszélgetni egy pasival, elmondtam neki ezt is, hogy még nem karok kapcsolatot, csak beszélgetni, ismerkedni. Minden rendben is volt, na de én se ülök egész nap a gép előtt, élem az életemet. Ő meg mindig írja, hogy biztos zavar engem, jaj akkor nem zavar, meg amikor rám ír, akkor is azt nyomja, hogy már megint ő zavar engem... Mondtam neki, hogy nem zavar, de csak ezt a dumát nyomja, már kedvem sincs visszaírnom neki, mert már én érzem magam rosszul, mintha most kötelességem lenne állandóan beszélnem vele... Az ilyet hogy lehet kezelni?2016. nov. 7. 17:52
1/6 anonim válasza:
Én ismerkedős stádiumban hanyagolom a chatet.
2/6 anonim válasza:
Elmondod, hogy van életed. Vagy is a nap 24 óráját nem a gép előtt töltöd.
Nem érti meg, akkor mást sem fog megérteni a kapcsolatban, csak amit ő akar. Onnan meg nem kapcsolat, ha egyiknek van csak akarata.
3/6 anonim válasza:
Én hasonlótól menekültem.
Álszerénykedik, kikészülök az ilyentől...
4/6 anonim válasza:
Férfiként mondom, biztos undorító lehet az ilyen.
Nem tudom az ilyen aggodalmaskodó, kéztördelő nyomiknak mi a baja.
Hagyd őt, ha tényleg ennyire zavar ez téged.
6/6 Fish1 válasza:
Írd neki, hogy már az zavar, hogy mindig azt írja, hogy zavar.
Amúgy valószínűleg az önértékelése sehol sincs, ezért csinálja. Ha meg ír, nem kell egyből válaszolnod, főleg ha nem érsz rá. Meséld el neki, hogy nem vagy non stop a gép előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!