Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni azzal aki csúnya és emiatt önbizalomhiányos, amit nem tud kezelni?

Figyelt kérdés

Jelen esetben az arcberendezéssel van baj, amin nem lehet változtatni, ha megszakad sem. Nem kövér, nem sebhelyes, nem igénytelen, teljesen átlagos. Csak a fej.

Minél önbizalomhiányosabb ez annál jobban kiül az arcára és annál csúnyább lesz. Olyan ez mint valami ördögi kör.

2016. okt. 23. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:
23%

"nem sebhelyes"

miért a sebhelyességgel lehet mit kezdeni?

Te ugyanúgy lenézed más testi hibáját, de közben közlöd, hogy micsoda bajod van...

2016. okt. 23. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Semmit,el kell fogadni és ennyi sajnos...

Én is ebben a cipőben járok pontosan,a fejem nem tökéletes és arányos,innentől a nőket nem is érdeklem...

2016. okt. 23. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
szerintem főzzünk egy kávét , nem?
2016. okt. 23. 14:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, a sebhelyességet lehet plasztikázni ami nem olcsó, de van van rá megoldás. Szóval az érvelésed elbukott.
2016. okt. 23. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
A fejedet is lehet plasztikáztatni. Hát, a Te érvelésed is elbukott.
2016. okt. 23. 15:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát...

Akkot mindjárt igényelek állami támogatást fejplasztikára, biztos adnak.

2016. okt. 23. 15:36
 7/9 anonim ***** válasza:
42%

nem érted ember! nem a pénzzel van a gond, de te mégis lenézed. Te is igényelhetsz állami támogatást.

Ez nem erről szól, hanem arról, hogy én is odavághatom neked, hogy plasztikáztasd magad, de veled nem az a gond, hogy milyen az arcod, hanem, hogy egy nyafka kölyök vagy

2016. okt. 23. 15:39
 8/9 A kérdező kommentje:

Mennyi kötözködős ember van itt. Egy tetves kérdésben is találnak kivetnivalót és amibe bele lehet kötni. Hol egy vessző hiánya, hol egy példának felhozott tulajdonság.

Ember! Példának hoztam fel, nincs velük semmi bajom. Érted? Felfogható ez a számodra?

2016. okt. 23. 15:47
 9/9 anonim ***** válasza:
29%
Ha férfi vagy, akkor semmit, kénytelen vagy belenyugodni, hogy soha nem fogsz kelleni a nőknek.
2016. okt. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!