Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagadt beképzelt bunko vs Állitólag jól kinézző önbizalomhiányos?
Az a bajom hogy állitólag jól nézze ki , de mégis kevés az önbizalmam és nehezen ismerkedem! 3 lány volt eddig az életemben. Van egy haverom aki rá akkar menni az utolsó exbarátnőmra! Ha én mondok egy igaz dolgot nehezzen hiszik el az emberek, ö mond egy hazugságot mindenki elhisszi!
Hogy lehetne több önbizalmam? Utolsó barátnőm Gyöngyi szerint én jól nézzek ki ,de a másik akiről írok csunyának számit! Lényegében én kicsit különc vagyok, imádom a Titanic filmeket szerettem az Anna of the gables című sorozatot is! De a másik srácnak mégis rengeteg nője volt.
Nekem meg csak 3 , és az a 3 kapcsolat is össz-vissz 1 évig tartott! Szeretnék egy negyedik barátnőt de nem tudom hogy fogjak hozzá! Kérhetnék pár tanácsót ? :)
Van egy Bruce Lee könyvem na meg Szoktam Még Naruto Shippudent és Big bang theory-t nézni!
-.- nem erre kértem választ! Milyen oldal ez csak ezzel tudtok jönni ? Te meg tanulj meg viselkedni! Éjjel nappal Budapesten nött fel a társaság! Bunkó állat!
Mert netennagyaszám -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!