Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányos fiún hogy tudok segíteni?
Figyelt kérdés
A barátomnak nincs sok önbizalma, pedig szerintem csodálatos ember.. hogy tudnám ez utóbbit érzékeltetni vele, hogy megjöjjön az önbizalma? Azon kívül hogy mindig mellette vagyok ha szüksége van rám, éreztetem és mondom hogy szeretem, stb stb.2013. okt. 3. 23:11
3/12 anonim válasza:
Nekem sem volt soha önbizalmam, de barátnômsem volt soha csak próbálkozások.
Menthetetlen vagyok.. A párod szerencsés, én sohasem leszek az... :(
4/12 anonim válasza:
Thai boxal, jót tesz az önbizalomnak ;)
5/12 anonim válasza:
Úgy, ahogy csinálod, csak folytasd, kitartóan.
6/12 anonim válasza:
Ne add del!! Ne mondd, éreztesd vele, hogy szükséged van rá. Sőt, egy picit tegyél rá, hogy nélküle nem tudsz vmit megoldani. Légy kreatív! Tedd nagyszerűvé őt!!
8/12 anonim válasza:
Ha önbizalom hiányos akkor honnan van barátnője?
9/12 anonim válasza:
Biztatni kell ezerrel, változtatni a gondolkodásmódján. Dícsérni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!