Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két hónapja van párom. Jól érzem magam vele, de elég önbizalomhiányos vagyok. Hogyan tudnám elengedni magam mellette?
Figyelt kérdés
Tudja rólam, hogy van ilyen gondom, illetve még nem voltam együtt senkivel, ezt is tudja. Jól érzem magam vele, nem erőltet semmit, és türelmes is. Az a baj, hogy sokat gondolkodok, és állandóan jár az agyam. Beszéltünk erről sokat, és próbálok nem ennyire komoly lenni. És azt is tudni kell, hogy elmúltam 25.2013. szept. 29. 09:18
1/2 anonim válasza:
Lazíts tanulj meg ellazulni és élvezni az életet a sok görcsölés és agyalás egyszer tönkretesz én már csak tudom...gondold át mi az amivel a legjobban ki tudsz kapcsolni és csináld azt , és csinálj mindennap egy kis önbizalom növelő gyakorlatot, igy nem csak a saját de a barátod életét is megkönnyited ha nem leszel folyton feszült és nagyon önbizalomhiányos
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Tudom ezt kellene tenni, de meg is próbálom mert én is tudom hogy így nem jó.
2013. szept. 29. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!