Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az aranyközép út Nőknél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az aranyközép út Nőknél, ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Ha kifejezem hogy tetszik és próbálkozom akkor túl nyomulós vagyok, ha lassú víz partot mos, akkor én vagyok a töketlen gyökér hogy nem nyomulok. Ha kedves vagyok az a baj hogy milyen tutyi mutyi, ha megemelem a hangom akkor az a baj milyen bunkó.

Ebből arra következtetek hogy egy minta modell ideáll aki tökéletesen eltalálja a helyzetek kezelését, s percről percre változtatja a személyiségét.

Vagy én nem tudom.. Mi az aranyközépút?

Milyen lehetőségek vannak. Elfogadom hogy nem lesz belőlem világmegváltó superman és egyedül maradok, vagy szerencsétlenkedek megalázom magam?

2016. nov. 15. 14:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
az ha leszarod az arany középút keresését, meg az ismerkedést, és hagyod a dolgot a franca. Ehelyett fogod magad, és jól érzed magad, és azt csinálod, ami boldoggá tesz! :)
2016. nov. 15. 14:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Az érveléseddel az a gond, hogy ez a férfiak jelentős részénél semmilyen problémát nem okoz, mindenféle görcsölés nélkül megtalálják azt a bizonyos arany középutat. Egyébként meg az a titka, hogy mindig az adott nőre kell reagálni: ha kapsz egy pici biztatást, akkor lépni, ha meg azt érzed, hogy elzárkózik, akkor visszavenni. Ennyi a titok. Ismerkedésnél ne magadat elemezgesd, hanem a másikat.
2016. nov. 15. 15:01
 3/16 anonim ***** válasza:
58%

"Mi az aranyközépút?"

Ronda férfi de gazdag + híres is.

Szegény de jóképű/menő csávó.

2016. nov. 15. 15:03
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem agyalsz azon, hogy bejössz neki vagy sem. SZEMKONTAKTUS és a jelek figyelése és azokra való helyes reagálás. Ennyi tömören. Fel a fejjel és csajozz bátran. Max beégsz de és? Abba még nem halt meg senki
2016. nov. 15. 15:04
 5/16 A kérdező kommentje:
2. azért van ennyi sikertelen férfi.. de szerinted senkinek nincs ezzel problémája. Elég megnézni az oldalt, hány ilyen problémás kérdés jön
2016. nov. 15. 15:05
 6/16 A kérdező kommentje:
4. Kiderült az is, manapság a szemkontatktus semmit nem jelent nőknél. hiába néz, semmi. azzal van megmagyarázva a dolog hogy csak elbambult, vagy elgondolkozott máson, miközbe engem nézett.. :D de még akkor is ha próbál kibillenteni, akkor is. Ő ugyan nem...meg én értettem félre
2016. nov. 15. 15:08
 7/16 anonim ***** válasza:

Ez szép és jó, de az emberi érintés és a kedves szavak hiánya hamar kikezdi a lelket. És ezt pár haver meg a kocsmázás nemigen javítja fel.

2016. nov. 15. 15:26
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyet tudomásul kell venni: nincs olyan, hogy a nők, nem egy egységes állatfajta, ezért nem is lehet olyan receptet adni, ami minden nőnél bejön. Ha a nő visszafogottabb típus, akkor nyomulásnak fogja értékelni azt, ami egy nyitottabb, pörgősebb csajnál már tutyimutyuság. Ami az egyiknél kedvesség, az egy másiknál meg lihegés. Az az egy biztos, hogy a felemelt hang kevés nőt hoz tűzbe, a magam részéről el sem tudok képzelni olyan helyzetet, hogy ismerkedés közben felemelje a hangját a pasi velem szemben.

Szóval, ahogy többen írták, figyelni kell a másikra, mi az, ami tetszik neki, azt folytatni, és mi az, ami nem, és azt abbahagyni. A nők is csak ezt csinálják, mert ugye a férfiak sem egyformák. Ezen belül meg érdemes önmagad lenni, nem érdemes egy teljesen új személyiséget kreálni magadnak ismerkedéshez, mert az később csak csalódásokhoz és kudarcokhoz vezet.

Szemkontaktussal kapcsolatban: nem arról van szó, hogy a metrón rajtad felejtette egy lány a tekintetét, és ha odamész hozzá, hogy "mit nézel?", mert akkor nyilván az lesz a válasz, hogy "á, dehogy, csak elbambultam". Itt már konkrét kapcsolatról, beszélgetésről van szó. Nézz rá, nézz a szemébe, és látni fogod, hogy milyen irányba haladj tovább.

2016. nov. 15. 15:32
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez így sztem nem igaz. De látom, itt nálad inkább a stílussal van baj.

Kifejezd, hogy tetszik. Jó, de milyen környezetben, milyen helyzetben, hogyan? Sztem kevés olyan nő van, aki, ha jó időben, jó helyen bókolnak neki, akkor azt nem veszi túlnyomulásnak, max, visszautasít, ha nem jössz be neki. De ha bármi olyasmi történik, hogy akkor smúzolnak és tartanak fel, amikor láthatóan sietek, vagy tovább próbálkoznak, amikor egyértelmű, hogy nem akarok tőle semmit (már megmondtam neki), vagy tapló módon ismerkedik (szia cica és tsai), akkor azt fogom mondani, hogy túlzottan nyomul. Meg akkor is, ha első találkozásnál ódákat zeng a személyiségemről, amikor nem is ismer.

Lassú víz partot mos... ez sem mindegy, hogy mégis hogyan. Ha azért barátkozol velem, mert tetszem, utána meg végig a sarokban kuksolsz, és várod, hogy én magamtól rájöjjek, te vagy a lelki társam, az tényleg visszatetsző. De ha ez alatt annyit értesz, hogy nem rohansz ajtóstul a házba, szépen lassan ismerkedsz, és mondjuk nem 1. találkozáskor hívod randira, hanem a 3-4.-en, és nem erőlteted első randin a csókot, dugást, az normális lányoknál nem hátrány.

A kedvesség alapjában véve nem tutyimutyiság - ha nem fordul át nyálasságba, csöpögősségbe, meg az "azzal tudom a kedvességem kimutatni, hogy szobanövényként viselkedem, és mindent ráhagyok a nőre". Ha az utóbbi fajta vagy, akkor ezen változtatni kell, de elég korlátolt elmére vall, hogy ennek ellenpontjaként az jut eszedbe, hogy megemeled a hangod, kiabálsz és paraszt vagy. Nem. A határozottság, esetleg humoros csipkelődés meg a megemelem a hangom között igenis van különbség.

Ha meg ez belőled nem jön, akkor nem kellene megpróbálnod megtalálni, mert ez pont, hogy nem arról szól, hogy vki megváltoztatja a személyiségét, hogy nőhöz jusson. Felméri a helyzetet, és utána ösztönösen jön, mert ő is úgy érzi jónak.

2016. nov. 15. 15:43
 10/16 A kérdező kommentje:
"Ha azért barátkozol velem, mert tetszem, utána meg végig a sarokban kuksolsz, és várod, hogy én magamtól rájöjjek, te vagy a lelki társam, az tényleg visszatetsző." <--- és te ezt mind végig nézed szórakozva nem?? Az hogy legyen valami, nem csak a férfi dolga. Ha barátkozik=közeledik feléd, leszürhető hogy akarhat valamit, ergo neked is meg kellene icipicit emelned a sgged. és nem hibáztatni utána hogy hát ez a férfi is tutyimutyi... Ne csodálkozz, nem adsz jelet, ő meg nem akarja elrontani.
2016. nov. 15. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!