Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az aranyközép út Nőknél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az aranyközép út Nőknél, ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Ha kifejezem hogy tetszik és próbálkozom akkor túl nyomulós vagyok, ha lassú víz partot mos, akkor én vagyok a töketlen gyökér hogy nem nyomulok. Ha kedves vagyok az a baj hogy milyen tutyi mutyi, ha megemelem a hangom akkor az a baj milyen bunkó.

Ebből arra következtetek hogy egy minta modell ideáll aki tökéletesen eltalálja a helyzetek kezelését, s percről percre változtatja a személyiségét.

Vagy én nem tudom.. Mi az aranyközépút?

Milyen lehetőségek vannak. Elfogadom hogy nem lesz belőlem világmegváltó superman és egyedül maradok, vagy szerencsétlenkedek megalázom magam?

2016. nov. 15. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

" Ne csodálkozz, nem adsz jelet, ő meg nem akarja elrontani."

De itt többen arról beszélnek, hogy figyelni kell a jelekre. Mindenki ad jeleket beszélgetés közben, olyan nincs, hogy nem, még egy üzletkötőt is úgy hallgatsz végig, hogy közben folyamatosan adod a metakommunikatív jeleket, unod, érdekel, nem hiszel neki, stb. A jó üzletkötő ezeket képes felismerni, és folyamatosan változtatni a taktikáját. Pont így van ez a csajozásnál is. Ha nyomulsz, és összeráncolja a szemöldökét, akkor visszaveszel. Ha "véletlenül" hozzáérsz a karjához, és felcsillan a szeme, akkor megsimogatod. Ha magadról dumálsz, és elnyom egy ásítást, akkor befejezed, és őróla kérdezel. Szerintem ez nem olyan bonyolult.

2016. nov. 15. 16:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Add magadat, és figyelj a másikra. A megjátszás, ha be is jön, később vezet csalódáshoz. Az a helyzet, hogy minden azon múlik, vonzódik e hozzád a lány , vagy sem. Ha vonzódik, akkor teljesen oda lesz, ha például viszel neki egy szál virágot, ha nem vonzódik, akkor nyálasnak fogja találni a gesztust.

Volt egy srác akivel randiztam, össze vissza habogott, olyan zavarban volt. Más esetben lehet, hogy idegesített volna, de valamiért nagyon aranyosnak találtam, levett a lábamról.

2016. nov. 15. 16:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha nem mondja meg az adott pasi, hogy tetszem neki, én azt honnan találjam ki? Nincs rá szenzorom, hatodik érzékem... és az ilyen ált. tök véletlenül derül ki, úgy, hogy vmi haver elmondja, vagy kiderül 3 év múlva, hogy "de hát anno tetszettél nekem"... erre mit tudna egy nő csinálni?
2016. nov. 15. 16:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha meg nyíltan kimondja akkor sokaknál beindul a "kihasználás-reflex" és az "ugráljon csak egy kicsit, én meg talán nagy kegyesen elfogdom"...

Utálatos világ ez.

2016. nov. 15. 16:11
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, hogy ne tünne fől hogy barátkozni akarna a férfi. vagy hogy ne tudnál különbséget tenni. Nem azt kérdezi hogy hé mennyi a tej a spárban, hanem azzal megy oda hogy mit csinálsz, érdeklődik. Vagy neked ennyire nem tiszta.. ennyire nem érdekel hogy ki mit akar?
2016. nov. 15. 16:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Már bocs, de a barátaim (férfi és nő egyaránt) is érdeklődnek irántam meg a munkatársaim is, de egyik sem akar bekerülni a bugyimba.

Az meg sztem elég undorító dolog, hogy már úgy barátkozol egy nővel, hogy csak romantikus célzattal, de nem mered neki megmondani, aztán persze a nő a k...a, amiért nem veszi észre, meg esetleg visszautasít.

Amúgy ilyen esetben nem minden nő veszi ezt észre, és ha észreveszi, az értelmesebbje megbeszéli a dolgokat, és a hülye kis p...ák azok, akik ezek után még húzzák a srác előtt a mézesmadzagot.

2016. nov. 15. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!