Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a jelenség ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Többször is észrevettem hogy ha azt akarom hogy egy kapcsolatot létesitsek egy nővel, ahhoz elvárt hogy én beszéljek magamról, fedjek fel dolgokat magamról, mert anélkül a nő tovább lép. Ő neki meg csak dönteni kell, mérlegelni hogy jó e. Páratlanúl igy is a férfinél jön ki, többször a dolog, hogy én kérdezek, poénkodok, adom magam a nő meg 1-2 szavas válaszokkal jelez, és a férfi tovább folytatja. Viszont az is gyakori hogy Nők teljesen máshogy állnak ismerkedéshez, azt hiszik nekik nem kell semmit mondani, nem érdekük. Pedig elvárt lenne az, ha én elmondom tisztességesen őszintén pl hogy én mivel foglalkozom, akkor elvárom hogy a nő is ugyanigy mondja, és ne kibújon ez alól, Sokszor azt látni, hogy annyira nem erőltetik meg magukat, ki vannak szolgálva és elvárják, hogy szórakoztassák. De sokan még visszajelzésre sem képesek, Én teszek valamit egy nőért, nagy erőfeszitésembe telik hogy legyen valami, plussz emellé meg alázom magam, ami nem túl célra vezető, és nem az jön vissza hogy neki is kedve lenne, meg szivesen mesélne ő is. Nem. Legtöbb esetben hazudnak, kitérnek, teljesen mást mondanak mint amit csinálnak, vagy épp nem mondanak semmit magukról. Pedig mondom az elvárt lenne másik féltől is, ha én beleadok valamit..
2016. nov. 27. 15:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Ha állásinterjún nem győzted meg az interjúztatót, hogy alkalmas lennél a meghirdetett pozícióra, kellene esélyt adniuk?

Majd ad esélyt valaki, akivel kölcsönös lesz a szimpátia. Akivel ez nincs meg, az nem köteles esélyt adni. A társkeresés nem szeretetszolgálat.

2016. nov. 27. 16:45
 12/21 anonim ***** válasza:
9%
#11 szóval a társkeresés egy állásinterjú? írásbeli szerződést is kötünk arról, hogy az én dolgom a takarítás és cserébe kapok vacsorát meg minden szombaton 21:00tól szexelhetek vele?
2016. nov. 27. 17:06
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
#12: Te tudsz olvasni?
2016. nov. 27. 17:07
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Mire kéne esélyt adniuk, hogyha nem vagy az esetük? Ha az első egy órában nem voltál neki szimpatikus, akkor már a következőben sem leszel. Sőt, utána sem. Vagy mire számítasz? Hogy a randi elején unja magát a csaj, nem tetszel neki, aztán majd a 75. percben mondasz neki valami olyat, amitől 180 fokos fordulatot vesz és hirtelen beléd szeret? Mert ilyen nem létezik a valóságban, legfeljebb a mesékben.
2016. nov. 27. 17:08
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem minek mész le kutyába, ha nyilvánvalóan nem érdekled a másik felet. Ha láthatóan nem érdekled a nőt, akkor felesleges tovább görcsölnöd, add fel és hagyd ott rögtön! Egyébként valószínűleg unalmas figura vagy, esetleg a másik véglet: túlságosan kedveskedő.
2016. nov. 27. 17:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért, ha fordítva lenne, te minden egyes nőnek esélyt adnál, akkor is ha rosszul vagy tőle?
2016. nov. 27. 17:18
 17/21 anonim ***** válasza:
55%

Ez tényleg nagyon gyakori, és messze nem csak azért szokott ilyen lenni, mert nem érdekled őket.

- csomó lány azért passzív, mert fél. Nem tudja, hogy mit kéne tennie, vagy fél, hogy butaságot mond, vagy "ciki" / "nyomulós", ha tesz valamit stb., ezért inkább nem mond és tesz semmit, hanem teljesen átengedi neked a terepet, és epekedve várja, hogy te majd kézbe veszel mindent - esetleg közben próbál neked úgy jelezgetni, hogy ne legyen ciki, ha esetleg mégse. Te meg vedd észre ezt...

- csomó lány azért ilyen, mert azt hiszi, hogy neki így kell viselkednie, ez a jó "taktika" ahhoz, hogy felkeltse a férfiak érdeklődését vagy hogy bebiztosítsa magát. Ilyen hülyeségekkel tömik a fejüket a barátnőik, ezeket olvassák a fantasztikus női magazinokban, blogokban, és elhiszik, hogy ezt tényleg így kell.

- van, amelyik (egy jó részük szimpla sovinizmusból, de a nagyobb részük inkább valamiféle piszok rosszul értelmezett önvédelmi taktikának szánva) úgy áll hozzá, hogy te vagy a férfi, neked kell teperni, bizonyítanod, hogy te komolyan gondolod, és ő addig parikamérlegen vizsgálgatja a teljesítményedet, hogy mennyire meggyőző, és csak ha kiálltad a 3 próbát és legyőzted a 7 fejű sárkányt, akkor fog "tesztalany" skatulyából átrakni "komoly barátjelölt" kalapba.

2016. nov. 27. 17:24
 18/21 anonim ***** válasza:

"írásbeli szerződést is kötünk " - Az már házasság... :-D

De a társkeresés bizony hasonlít az álláskereséshez. Ha nem kölcsönös a megfelelés, a szimpátia, akkor a jelentkező nem kap esélyt.

2016. nov. 27. 17:37
 19/21 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Én azt a korrekt eljárást tudom neked javasolni, hogy a radnin, amikor a nő nem nagyon partner ebben, akkor jön a tiszta víz a pohárba. Tehát nyíltan és egyenesen rákérdezel. Mondhatod, hogy te az egyenlőség híve vagy a kapcsolatokban és csak olyan lányt tudsz elképzelni magad mellé, akivel kölcsönös a dolog. Annak nincs értelme, hogy te itt nyomod a stand upot, próbálod megismerni és róla 1 óra múlva is csak annyi derül ki, hogy szexim tudd hümmögni. Szóval szereted, ha egy nő részt vesz a kommunikációba, vagy megmondja, hogy bocsi nem vagy szimpi, és akkor nincs semmi gond, csak te nem itt ücsörögsz vele, amikor tele a város szebbnél szebb nőkkel, akik között ott van az is akivel működik a dolog. Szóval vagy legyen őszinte és mondja azt, hogy nem vagy szimpi bocsi, vagy ő is adjon esélyt arra, hogy te megismerd. Ha meg félénk, akkor mond meg neki, hogy jobb elbaltázni és megbánni dolgokat, mint meg sem próbálni. És a hallgatással ő meg sem próbálja működtetni ezt a dolgot. Így meg esélyt sem ad nektek.

Ha ezt így elmondod és nőként melléd állnék teljes mellszélességgel!

2016. nov. 27. 17:48
 20/21 anonim ***** válasza:

# 19/19

A valóságban a miértek után vadászni, pláne úgy, hogy csak egy rövid ismerkedésről volt szó, eléggé felesleges és megalázó dolog annak a részére, aki kérdezi. A lánynak biztosan nem az lesz az első sikertelen ismerkedése/randija és nem hiszem hogy sok kedve lenne egy olyan férfi számára hosszasan összefoglalót tartania, akire nem kíváncsi. Inkább azt várja, mikor lép már le a pasi és hagyja ott. A faggatózás, és a "miért nem beszélsz többet magadról?" típusú kérdések nem vezetnének jó eredményre. Észre kell venni a jeleket és időben reagálni rájuk, nem Fluimucil Ábel szerűen folyton a miérteket kérdezni.

2016. nov. 27. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!