Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsánatkérést, beismerést hiába várok a nőktől, ugye?
mint ahogy minden pasit, engem is bántottak már meg néhányszor, és az én lelkemnek is jót tett volna egy beismerés, vagy bocsánatkérés. Mondjuk pl. egy ilyen:
"szia, tudom félreérthető voltam. Nem igy kellett volna csinálnom a dolgokat. Azt hittem, ha nem válaszolok, akkor neked könnyebb, de rájöttem hogy legrosszabb döntésem volt"
"tudom, most szomorú vagy, hogy nem tudom visszaadni az érzéseidet. Mindezek ellenére sokat jelentett, amiket tenni próbáltál értem"
Ez nem női dolog. Én lány vagyok, 1-2 hete a barátom valamire azt mondta nekem, hogy "bocsánat, igazad volt", teljesen leszakadt az állam, ilyet még SOHA nem mondott nekem SENKI, se nő, se férfi. (pedig volt már két kapcsolatom, mindkettő kb 2 éves, egyszer se hallottam azt, hogy igazam volt, meg egyszer se kaptam bocsánatkérést)
Én meg sajnos hajlamos vagyok még olyanért is magamat okolni, ami nem az én hibám, szóval tőlem relatíve gyakran lehet bocsánatkérést hallani, "nő létemre" :D
Viszont az is igaz, hogy azért soha nem kérek bocsánatot, amit érzek, vagy amit épp nem érzek. Értelmetlen.
Hát azért... az volna az élete legrosszabb döntése, hogy ismerkedés közben lejött neki, hogy ne te vagy az embere, vagy azt, hogy ezt nem írta meg külön.
De azért rájöttél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!