Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bocsánatkérést, beismerést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsánatkérést, beismerést hiába várok a nőktől, ugye?

Figyelt kérdés

mint ahogy minden pasit, engem is bántottak már meg néhányszor, és az én lelkemnek is jót tett volna egy beismerés, vagy bocsánatkérés. Mondjuk pl. egy ilyen:

"szia, tudom félreérthető voltam. Nem igy kellett volna csinálnom a dolgokat. Azt hittem, ha nem válaszolok, akkor neked könnyebb, de rájöttem hogy legrosszabb döntésem volt"

"tudom, most szomorú vagy, hogy nem tudom visszaadni az érzéseidet. Mindezek ellenére sokat jelentett, amiket tenni próbáltál értem"

2016. nov. 27. 12:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Te lehet hiaba,viszont en ha vmiben hibazok akkor nem esik nehezemre bocsanatot kerni ferjemtol es mastol sem.
2016. nov. 27. 12:59
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Van pár csoport akiktől sosem fogod ezt hallani:

- Rendőrök (mindkét nem)

- Plázacicák, üresfejű kozmolányok

- Szerelők egy része, különös tekintettel a júpiszísekre

- Csomagkihordók

- Politikusok! Kivéve ha ezzel szereznk pár plusz szavazatot, de akkor is mímelt, kamu beismerés, magában még mindig úgy érzi, hogy ő a menő...

- Cigányok

2016. nov. 27. 13:02
 3/24 anonim ***** válasza:
97%
"mint ahogy minden pasit" -mint ahogy minden nőt is! ez emberfüggő, nem nem függő, ne általánosíts, köszi. :)
2016. nov. 27. 13:02
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, milyen személyiségű nőket választasz. Az emberek (férfiak is nők) egy része valóban képtelen empátiára. De vannak, akik igen, és ha te erre vágysz, akkor senki nem tiltja meg, hogy kellő emberismerettel ilyen személyiségű emberekkel ismerkedj.
2016. nov. 27. 13:03
 5/24 anonim ***** válasza:

A bocsánat kérés is lehet elvárás.

Márpedig ha elvárás van bennünk, akkor az csalódást okozhat.

Ennek az a gyógyszere, hogy probáld meg nem elvárni.

Mert ha nem jön szívből, akkor mit ér az?

Ha pedig szívből jön, akkor megtörténik, elvárás nélkül is.

2016. nov. 27. 13:11
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolod, hogy nem a bocsánatkéréssel van a bajuk, hanem nem úgy látják a dolgokat, ahogy leírtad?

Nagyon sarkított példa: mindenkire mosolygok. Kicsi, nagy, szép, csúnya, öreg, fiatal. Ha egy pasi ezt látva térdre borul előttem a körúton, hogy látta a jelet, amit küldtem, hozzámegyek-e, nem hiszem, hogy tartozom bármivel is.

2016. nov. 27. 13:13
 7/24 anonim ***** válasza:
77%
Könnyebb mást hibáztatni,mint BEISMERNI,hogy nem vagy férfi..Ezért a hisztiért,amit csinálsz a 8 éves húgomat is szájon vágtam volna.Szánalmas vagy.
2016. nov. 27. 13:16
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

1. Lehet, hogy ő nem vette észre, hogy félreérhető volt. Vannak emberek, akik a természetüknél fogva közvetlenek, és ezt sokan flörtölésnek veszik.

2. Azzal pedig mit érsz? Elégtételt kapsz?

Szerintem egyszerűbb lenne elengedni azt, aki elengedett téged. Nem folyton a bocsánatukra várni. Hidd el, jobb lesz, ha kizáród őket az életedből ahelyett, hogy a múlton rágódnál.

2016. nov. 27. 13:17
 9/24 anonim ***** válasza:
3%

Ez igen. Fordított nemeknél is ezt mondanád...?

2016. nov. 27. 13:17
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem női vagy férfi dolog, ez személyiség kérdése. Ez nagyképű, de én egy becsületes embernek tartom magam és az elveim szerint járok el. Jópár éve egy srác kb. egy hónapig fűzögetett én meg adtam alá a lovat, amíg el nem gondolkoztam azon, hogy akarom-e én ezt a fiút. Én bocsánatot kértem tőle, amiért hamis jeleket adtam és elmondtam neki, hogy egyszerűen nem érzem az összhangot. Fél évig nem beszéltünk, de olyan jóban lettünk, hogy ott voltam az esküvőjén. :) Ehhez viszont az is kell,hogy a bocsánatkérés ne mímelt legyen, hanem tényleg zárja le a dolgot és az, hogy a "sértett fél" fejlett érzelmi intelligenciával rendelkezzen. Sajnos van olyan srác, akit szinte egyből elutasítasz és emiatt te vagy a szemét k...rva a rohadt magas elvárásaiddal.
2016. nov. 27. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!