Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan nő a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan nő a mai világban, aki adni is akar, nem csak elvenni egy férfitól a szexen kívül?

Figyelt kérdés

Sajnos a párkeresés azon keserű világát éljük, ahol egy férfinak nem csak, hogy nem lehet elvárása egy nőtől, de még meg is kell felelni a nő minden elvárásának, amik egyre magasabbak. Kezdem úgy érezni, hogy a mai nők sokkal inkább úgy tekintenek a férfiakra, hogy minél nagyobb hasznot húzzanak belőle, nem pedig úgy mint egy emberre, egy társra, akivel közösen jobbá teszik egymás életét. A mai nők úgy gondolkoznak (és sajnos a férfiak is!!), hogy egy nőnek a szexen kívül semmi mást nem kell nyújtania egy férfinak, viszont a férfinak egyrészt külsőleg ugye vonzónak kell lennie, ezen kívül az egzisztenciát meg az élet minden gondját a férfinak kell állnia, megoldania cserébe, hogy egy nő vele legyen. És még így is nagy "kiváltság" az, hogy valakinek barátnője van, és így is baromi nehéz bármilyen nőt is találni, úgy hogy a férfinak az elvárásai abszolut 0-ák, a nők elvárásai viszont a csillagos ég, gyakorlatilag akkorák amennyit nem szégyellnek.

Van még olyan nő, akinek olyan az értékrendje, hogy ő is boldoggá szeretne tenni egy férfit, pozitívan hozzájárulni az életéhez, nem csak az elvárásaival jön? Ha igen, hol lehet ilyenekkel megismerkedni?

2016. nov. 24. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1. Nem vagyok sem sovány sem kövér, és azon vagyok, hogy ebben a normál tartományban is maradjak, rendszeresen mozgok. A párom is legyen ebben hasonló.

2. Szeretem a fapados olcsó utazásokat, a kényelmet az élményért már nem egyszer cseréltem fel, és az árak is megfizethetőbbek, mint a luxus kategóriás utazásoknál. A párom legyen ebben a partnerem.

3. Van munkám, és ha épp rosszul fordul a kocka, azon vagyok, hogy mielőbb megoldódjon, ha kell, elvállalom az alja melót, ha kell, több melót is elvállalok, és ha kell, beállok vasárnap is dolgozni (természetesen csak ha kifizetik...), de nem várom el, hogy eltartsanak, sőt, számomra az kényelmetlen is lenne, ha eltartanának. Arra törekszem, hogy legyen annyi jövedelmem, amiből legalább önmagamat önállóan fenn tudom tartani, fedezni tudom a kiadásaimat. Ebben is hasonlóságot várok el a partneremtől, hasonló hozzáállást, hasonló gondolkodásmódot, hasonló törekvést.

4. Van egy saját lakásom, amire kb. 10 évig gyűjtögettem és tettem félre a pénzemet többféle formában, nem a szüleim tették alá készen, megdolgoztam érte. Nem számít, hogy a páromnak a lakás megvan-e, de számít, hogy anyagilag tervezzen előre, úgy, ahogy én is, ne herdálja el a bevételeit hónapról hónapra, gondolkodjon megtakarításokban is, mert bármikor jöhet egy olyan élethelyzet, amikor jó, ha van mihez nyúlni és nem egyből a bankokhoz kell futni életfogytig tartó hitelért.

5. Tartok háziállatot, madarat, és nem fogom senki kedvéért kihajítani. Szóval olyan társat szeretnék, aki elfogadja, hogy az életem része ez is.

6. Abban nőttem fel, hogy a szüleim otthon is megosztották a munkát, és egyikük sem volt túlterhelve, számomra ez vált természetess, és olyan társat szeretnék, akinek ez szintén természetes, és beszáll a házimunkába, ráadásul ha közösen csináljuk, egymásra is több időnk marad.

7. Utálom csak otthon ülve eltölteni a szabadidőmet, szeretek otthon is lenni, de nem állandóan, igénylem a kimozdulást is, és egyedül is megteszem, meg társasággal is, ha erre van lehetőség. Nem feltétlenül a disco világára kell gondolni kimozdulós szórakozás címén, vannak más aktív alternatívák is, például eddig egyetlen Nagy Futamot sem hagytam ki az elsőtől kezdődően. Ebből következik, hogy olyan társ mellett érezném igazán jól magam, aki ebben is partner, és nem nyűg számára például egy ingyenes tömegrendezvény, hanem ugyanúgy élvezi, ahogy én.

Én már elmúltam 30, nem vonzanak a fiatalabbak, és az idősebbek esetén sem vonzanak azok, akik már 10+ évvel idősebbek nálam, legjobban a saját korosztályommal jövök ki + kb. 6 év (már aki nem egy elkényeztetett láblógatós anyuci pici fia), persze lehet kivétel, de még nem volt. Ez már csak mellékes, de gondoltam, leírom.

Ha ez a csillagos ég, akkor az emberiség bajban van.

2016. nov. 25. 11:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy pár betűt kihagytam, a billentyűzetem nem akarta az igazat, nem szándékos.
2016. nov. 25. 11:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Ezek még kimaradtak, de számomra fontos:

8. Nem dohányzom, soha nem dohányoztam, apám is csak egyszer próbálta ki valamikor fiatalon, amikor még anyámat sem ismerte, de nem jött be neki, így nem szokott rá. Nekem konkrétan allergiás szintű tüneteket produkál a szervezetem dohányosok közelében (akár dohányoznak éppen, akár nem, ők nem érzik magukon, amit én igen), így mindenképpen ragaszkodom hozzá, hogy a társam ne dohányozzon, sem állandóan, sem társaságban, sem rendszeresen, sem alkalmanként, sehogy.

9. Alkohol csak mértékkel, én magam részéről is így vagyok vele, nem kell teljesen tartózkodni az italtól, de tudni kell, hol a határ. Engem sem tudott még senki egyébként leitatni, már csak azért sem, mert engem elálmosít, szóval hamarabb elalszom, mint hogy részeg állapotba kerüljek. Egyébként próbálkoztak már ezzel, de hamarabb kidőltek, mint én, én pedig jót aludtam aztán.

10. Ez pedig azt gondolom, hogy nem igényel magyarázatot, eleve kizáró tényezők: agresszió, bunkóság, lenézés, lekezelő stílus, szélsőséges gondolkodásmód, arrogancia, érzéketlenség, hűtlenség, az őszinteség teljes hiánya, tisztasággal, tisztálkodással szembeni igénytelenség, önállótlanság, behízelgő, talpnyaló viselkedés, túlzott tolakodás, számonkérés, kisajátítás.

2016. nov. 25. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!