Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éve vagyunk együtt a barátommal, több, mint 2 éve együtt is élünk, mégsem akar elvenni. Megszokjak vagy megszökjek?
Ő most 38 éves, én 27. Nem volt előttem házassága, sőt mielőtt összeköltöztünk, 36 éves koráig a szüleivel élt. Folyamatosan veszekednem "kellett", hogy elköltözzön és összebútorozzunk. Már ezt kissé szánalmasnak találtam, pláne hogy több mint 5 éve együtt voltunk előtte (és jól meg is voltunk). Én úgy gondolom, hogy lassan házasodhatnánk, utána gyerek (pláne az ő kora miatt), de lyan mintha a szüleit, főleg az apját nem akarná ezzel "megbántani".
Egyébként nagyon jól kijövünk de szinte minden nap szóba jön lassan ez a téma, és a veszekedések.
Szerintetek van remény hogy elvesz vagy csak húzza az időmet? Mert én mondtam neki hogy a házasság nekem fontos.
lehet ő nem akar ilyen szintű kapcsolatot...tehát maga a házasság neki teher, maga az érzés, a gyűrű.....
amikor veszekedtek akkor mit mond, miért nem akarja?
22F
Ő mit mond amikor követelőzöl, hogy házasság s gyerek s minden?
Miért bántaná az apját meg? Lehet nem akar házasodni, mert neki így jó.
ha ilyen terelően mondja akkor valószínűleg csak azt akarja, hogy ne nyaggasd, de nem gondolja komolyan...
am ha minden szép és jó akkor miért ennyire fontos neked a házasság?
mármint oké, hogy kötelék, de ezzel a nyaggatással lehet tönkre vágod azt ami szép és jó...
am neki a szülei házasok?
lehet az apja példáját akarja követni...vagy későn házasodni, vagy többször, vagy épp attól fél, hogy neki is tönkre megy a házasság után a kapcsolata...
sokan panaszkodnak arról, hogy az esküvő után megváltozott a légkör...lehet ettől tart ő is...
gondolom az apja első 2 házassága tönkrement és ezekből kiindulva van egy képe a házasság negatív kimeneteléről...
Az értelmet, bölcsességet az életben vagy az ősöktől kapjuk, vagy tanuljuk az iskolában, rosszabb esetben saját kárunkon az életből merítjük.
Kis matekkal Neki még van 18-19 éve a gyerekvállaláshoz.
Van egy mondás, összeköltözés után, ha kb. egy évvel nem fordulnak pozitívabbra a dolgok, akkor 99% veszett fejsze nyele...
Bocs kérdező,de ez veszett fejsze!
36 éves koráig otthon élt-na tehát már 2 éve,amikor is már 6 éve együtt voltatok, tudnod kellett volna,mi a teendőd.
Semmi köze ehhez az apjának.
Még lehet hogy örülne is az unokának, hogy láthatja, mielőtt meghal.
Itt a pároddal van a probléma. Ha 8 év alatt nem jutott még el odáig, hogy családot akarjon, később se fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!