Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz, ha a nő kezdeményez?
Ki szerint gáz? Az egzisztenciális pcsák verték ezt a fejedbe hogy ha nő vagy nehogy tegyél bármit is, mert mindenki kinyalja a segged?
Egyáltalán nem gáz! Sőt, férfiak többsége örülne neki. Persze nem a Bmws férfiak, meg a felnyalt hajú hülyegyerekek. mert azok egyszer cumiztatnak, aztán annyi.
Én, mindig meg vártam, elvégre ő akar valamit.
Különben is mire fel fárasszam magam. Rég tudom, a nők jobban akarják a pasit, mint a pasi a nőt.
Mivel szabad világban élünk, ezért nem gáz.
Kivéve ha a Szexésnyújork a mérce, mert ott azt tanítják, hogy legyél csak emancipált, ergo keménykedj, de minden a férfi dolga, elvégre ez a minimum a tízmilliárd év soviniszta rémuralom után. Meg hát a nők megérdemlik, hogy ugráljon a szolga. Be kellene már tiltani a "Hóvájmítjórmádör"-el egyetemeben, bár onnan elégséges lenne csak Bárnit kiradírozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!