Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem gáz, ha a nő kezdeményez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz, ha a nő kezdeményez?

Figyelt kérdés
Pasik mi a véleményetek erről?
2016. nov. 21. 21:58
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Nálam ez jelenti az igazi zöld lámpát...évekig tudok várni egy ilyen nőre. Ez van.
2016. nov. 21. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
7%
Gáz! Általában ilyenkor derül ki egy nőről, hogy minden mindegy alapon cselekszik. Egy nálam kezdeményező nőnek alapból sem hiszek.
2016. nov. 21. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Ki szerint gáz? Az egzisztenciális pcsák verték ezt a fejedbe hogy ha nő vagy nehogy tegyél bármit is, mert mindenki kinyalja a segged?

Egyáltalán nem gáz! Sőt, férfiak többsége örülne neki. Persze nem a Bmws férfiak, meg a felnyalt hajú hülyegyerekek. mert azok egyszer cumiztatnak, aztán annyi.

2016. nov. 21. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
15%

Én, mindig meg vártam, elvégre ő akar valamit.

Különben is mire fel fárasszam magam. Rég tudom, a nők jobban akarják a pasit, mint a pasi a nőt.

2016. nov. 21. 22:06
 5/10 anonim ***** válasza:
38%

Mivel szabad világban élünk, ezért nem gáz.

Kivéve ha a Szexésnyújork a mérce, mert ott azt tanítják, hogy legyél csak emancipált, ergo keménykedj, de minden a férfi dolga, elvégre ez a minimum a tízmilliárd év soviniszta rémuralom után. Meg hát a nők megérdemlik, hogy ugráljon a szolga. Be kellene már tiltani a "Hóvájmítjórmádör"-el egyetemeben, bár onnan elégséges lenne csak Bárnit kiradírozni.

2016. nov. 21. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyenlőek vagyunk, ilyenkor is. Te is ember vagy, én is. Lehet ,hogy máshogy nézünk ki, biológiailag kissé különbözünk, de emberek vagyunk, az vagy Te is, az vagyok én is, egy faj egyedei, emberek, nem több, nem kevesebb, sajnos csak "ezek".
2016. nov. 21. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
De, méghozzá tetrafluoroetilén.
2016. nov. 21. 22:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, a 21. században élünk, nem 1 lány ismerősöm van akik mesélték a nagy szerelmi bánatukat és az derült ki h a srácoknak fogalma se volt az egészről, vannak közülük akik a mai napig köszönik, hogy bátorítottam őket a lépésre.
2016. nov. 22. 01:30
 9/10 mikeXxX ***** válasza:
Nem baj írj nyugodtan :D !
2016. nov. 22. 16:32
 10/10 Gábor19... ***** válasza:
Dehogy gáz, inkább nagyon is jól teszed. Igy legalább olyan párod lesz, amilyet szeretnél.
2016. nov. 27. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!