Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kezdeményez felém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kezdeményez felém egy nő sem, ha nem nézek ki rosszul?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez a férfi dolga,de megmondom őszintén néha jól esne,ha nem mindig én nyomulnék,hanem értem küzdenének. Mindig nekem kellett kezdeményezni,de az elmúlt 1-2 évben nem járok sikerrel. Elég rossz érzés hallgatni,amikor meséli a haverom,hogy ez a csaj oda jött hozzám meg az a csaj írt rám facebookon,stb. De nő ismerősöm szerint jobban nézek ki a haveromnál,ennek ellenére nálam egyszersem kezdeményeznek a nők. Szerintem a belsőmmel nincs különösebben nagy gond,persze vannak hibáim mint midenki másnak,de alapjába vevé barátságos vagyok.
2016. aug. 30. 08:16
 1/2 anonim ***** válasza:
26%
A haverod kamuzik. A legtöbb nőnek büdös kezdeményezni, és aki megteszi, az is csak a szívdöglesztő álompasiknál teszi.
2016. aug. 30. 08:24
 2/2 anonim ***** válasza:
82%

Lehet, hogy pont azért nem kezdeményeznek nálad, mert nem mernek.

A haverodnál látják, hogy van esélyük, és oda mernek lépni.

Nálad nem kezdeményeznek, főleg ha nem is adsz egyértelmű jeleket, nem szemezel velük, stb. De ha belegondolsz, máris kezdeményezel, ha ezt megléped.

Kb. a csajok is így indítanak, ha tetszik nekik valaki: szemeznek, flörtölnek, sima ügy, hogy ha odamész megszólítani, örülni fog neki.

Gondolj bele, tiszta ciki lenne úgy odamenni egy pasihoz, hogy nemet mond.

Ha nem néz ki annyira jól, biztos, hogy örül, ha valaki megszólítja, és ha látszik is rajta, hogy nyitott a dologra, akkor miért ne?

Egy nagyon helyes pasi meg lehet, hogy kapásból flegmázni kezd, mert nem vagy elég jó neki. Főleg ha csak áll, mint egy faszent, és még csak nem is mosolyog. A kisugárzás sokszor fontosabb amúgy is, mint a megjelenés önmagában. Az utcán nem csak fénykép vagy: számít a hang, a mozgás, a gesztusok, hogy mennyire vagy szimpatikus elsőre.

2016. aug. 30. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!