Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többsége miért vár Brad Pittre?
9-es.
Pontosan az a baj,hogyha adok magamra,tanult embernek tartom magam,ápolt vagyok, vékony 185 cm magas, van munkám,mellette egyetemre járok,nemsokára végzek is vele,és elég jó szakmai pálya előtt állok alapvetően...
Van pénzem is, azt se mondhatják,hogy nincsen.
Semmit nem érek egyikkel sem,megmondom az őszintét.
Szóba sem állnak velem a nők,hiába adok magamra,öltözködésemre, bármire teljesen mindegy mert nem születtem helyesnek,és innentől fogva 0 esélyem van.
1 mp alatt ítélkeznek felettem a nők, és ennyi.
Lehetőséget soha nem kaptam arra,hogy legalább megismerjenek rendesen,vagy bármi hasonlót...
Szóval még mindig egy dolog számít a nőknek, hogy helyesnek,jó genetikával szüless...
És EZ a valódi probléma!!!
Mert AZ egy adottság,ami vagy megvan vagy nincs,nem volt beleszólásod sem...
Akkor arra adjon már valaki válszt kedves férfiak,az itt elhangzottak függvényében,hogy miért van itt is naponta legalább 2 kérdés, hogy csúnya fiúként/40+-os átlagos pasinak hogy lehet 20-on éves, csinos,gyermektelen barátnője?? Monjuk erre azt a válszt szokták adni,hogy azoknak feszesebb a bőrük mint a 40-es nőknek, meg hogy hiába ők csúnyák akkor is csak a szép lányokhoz tudnak vonzódni..És fordítva ez nem igaz?? Ti miért várhattok még 40-50 évesen is Cara Delevigne-re, de ha egy csinos,20-on éves lány egy hozzá hasonló,jóképű fiatal fiút akar már felszínes,meg Brad Pittre vár ?? Mi értsük meg hogy ti csak a szép nőkhöz vonzódtok,de mi nem vonzódhatunk a jóképű pasikhoz?? Nem kötekedni akarok,de valaki adjon már végre választ ezekre a kérdésekre! Tényleg normálisan kérem,hogy szintén normális,kultúrált hangnemben válszoljon ezekre egy férfi. Lehetőleg ne privátba,hanem itt.
19/L
12-es.
Én erre annyit tudok válaszolni,hogy kinek mi a szép...
Én személy szerint huszonévesként egyébként, a nők 70-80%-át "szépnek" tartom,tetszik, tehát el tudnék képzelni velük többet is akár... Ha neked ennyi szép van nőből,akkor lehet erről beszélni.
Kérdezzünk meg egy nőt,bármilyet, hogyha végigmegy az utcán hány férfi jön be neki ténylegesen.
Max. 10% lesz az eredmény,elárulom neked.
Nos akkor a differencia még ha 70%-al számolunk is, 60% lesz.
Ezt ha lebontjuk 100 főre, akkor férfi oldalról: 100/70 nő
női oldalról: 100/10 férfi
Ez mindent elárul...
11: Ezt el lehet sírni az összes haverodnak, akik majd szépen megveregetik a válladat, de a nőknél szerintem nem is próbálkozz!
Pontosan tudom, hogy miért választottam a páromat, és milyen értékeket láttam meg benne, és a külseje csak egy dolog!
Teljesen természetes, hogy szexuálisan is vonzónak kell egymást találni, elvégre a legtöbb ember kizárólag a párjával szexel. (De már ez is megy ki a divatból.)
Te se állsz le egy 40 éves, túlsúlyos, ráncos nővel, csupán a kiváló belső értékei miatt, pedig elképzelhető, hogy a 20 éves női ismerőseid 99%-át veri ilyen téren!
Viszont a külső még mindig csak EGY tulajdonság! Ha a baráti társaságban, suliban, munkahelyen, stb. sem találsz párt, annak ellenére, hogy több éve ismernek ott téged kívül-belül, annak bizony más oka lesz!
Nem véletlenül szövődnek pl. munkahelyen a kapcsolatok. Minden nap találkoztok, beszélgettek, és a külső egyre kevésbé lesz fontos, inkább az, hogy mennyire szimpatikus, és mennyire értékes ember. (Természetesen határokon belül, akitől elsőre hányingered lesz, attól két év ismeretség után is, de külsőre első ránézésre közömbös ember hamar lehet nagyon szimpatikus férfiként.)
Amúgy meg tényleg nem értem, miért hiszed te is azt, hogy pl. engem meg tudsz győzni, hogy tévedek, engem CSAK a párom külseje érdekel, belső értékei nincsenek se neki, se nekem, és egyébként meg ő Brad Pitt. :D
Nem fog menni!
Van egy tanácsom az itt síró-rívóknak.
Menjenek el reggel vagy délután egy óvoda vagy iskola elé, és nézzék meg az apukákat. Elárulom, nem Brad Pittek serege lesz ott, és lám, mégis van párjuk. Rossz helyen kapirgáltok fiúkák. Nem (csak) a külsőtökkel van baj.
Neked az a bajod, hogy ezek a nők nem rád várnak.
Egyébként nem is csodálkozom, hogy miért nincs nőd, mikor te majd eldöntöd, hogy a nők mit akarnak, kire várnak, miért vannak egyedül, stb.
Az "elég sok átlagos, egyedülálló nő 20-30 között" nagyjából egy teljes generációt tesz ki, akiket mind egy kalap alá veszel, ráadásul nem hiszem, hogy közülük tényleg elég sok az, aki régóta egyedül van. Csak mosakszol ezzel a baromsággal.
Nem tudom, hogy te hol találkozol sok ilyen nővel, de a legtöbb fiatal férfi ismerősöm, aki magányos, pont arra panaszkodik, hogy akárkit szólítanak meg, annak vagy barátja van, vagy már családja is! Esetleg leírhatnád, hogy hol van ez a rengeteg nő, és akkor tudok segíteni szegény srácoknak néhány jó tanáccsal, hogy merre induljanak!
Igaz, nem Bradd Pitt egyik sem, de nekik nagy előnyük, hogy nem is topmodelleket vesznek alapul, mikor szóba kerül egy nő külseje.
Mondjuk sok szingli srácot sem ismerek, összesen kettőt, a többiek szintén mind párkapcsolatban vannak, "átlagos" lányokkal, akikre te valószínűleg rá sem tudnál nézni, mivel pont nem úgy néznek ki, mint egy topmodell, talpig sminkben, photoshoppolva.
Van itt pár arrogáns, beképzelt ember, nem is csodálkozom
Amin viszont igen, az az, hogy képtelenek szöveget értelmezni, és olyan dolgokat látnak bele a soraimba, amit nem is írtam le. A személyeskedés egyenesen röhejes.
Aki annyira sötét, hogy a szubjektív véleményét objektív statisztikaként tálalja, azon már csak nevetek. 90-5-5% te jó ég, honnan van az info a KSH-ról? Basszus.
Btw: nincs bajom a nőkkel, van barátnőm, legközelebb a leírt szövegből induljunk ki, és ne az előítéltetekből.
Akkor leírom még egyszer, mert úgy látom a szimbólumot sem sikerült egyeseknek felfogni, pedig idézőjelbe tettem.
Brad Pitt ebben a kontextusban = magas, jóképű, sikeres, gazdag férfi.
Osszuk fel a világot (hangsúlyozom modellépítésként, és nem valóság leírásaként). Átlagos, átlagon felüli és átlagon aluli emberekre. A szövegem az előbbi kettőről szólt.
Azt látom, hogy AZ ÁTLAGOS (kiemelem, hátha megértitek) nők, átlagon felüli férfiakat akarnak, és emiatt nem hajlandóak a saját "szintjükhöz" kapcsolódni, alkalmazkodni. Ez részben azért van, mert a legtöbb nő saját magát jóval feljebb lövi, mint ami. Ellenben a férfiaknál nem ezt veszem észre, ők általában elfogadják, hogy átlagosak. És igen, vágynak az átlagon felüli nőre (ezzel nincs semmi probléma, azzal sincs probléma, ha az átlagos nő átlagon felülire vágyik), de ők hajlandóak az átlagos nővel is összejönni. Ellenben az átlagos nő (aki magát átlagon felülinek gondolja, mikor egyáltalán nem az), pedig inkább elszalaszt kapcsolatokat, mert vár a "Brad Pittre". Holott a férfiak többsége nem fog Irina Sejkre várni, mert tudja, hogy esélytelen.
És ebből az állapotból látni azt, hogy több nő siránkozik, mennyire nincs normális pasi a világon. Mert nekik a normális pasi a "Brad Pitt". Nem látják át a valóságot, nem látják át a társadalmat, hanem kizárólag az ideál az, ami normális. Nyilván férfiben is van ilyen, de én ezt több nő viselkedésében látom.
És mi ezzel a baj? Hogy egyre több kapcsolat nélküli frusztrált ember lesz a világon. Az köztudott, hogy kb. 40-45 éves korig a férfiak vannak többségben a társadalomban, így nem juthat mindenkinek pár, de ha még az átlagos nők is "bugyuta" módon gondolkodnak, akkor ez az arány még több lesz, ami senkinek sem jó.
Nyugodjatok meg,én már nem akarok nőt,aki ezt írta, ő is megnyugodhat...
Letettem róla véglegesen,én el tudtam fogadni 8 év után,hogy nem lesz soha se barátnőm,se családom,semmi ilyesmi.
Nem baj,ilyen az élet.
Egyébként meg suliba,munkahelyen,környezetemben nincsenek nők,mert nem olyan területtel foglalkozom alapvetően.
És nyugi meg sem akarnak ismerni a nők,pontosan ez itt a nagy gond.Mert külső alapján elítélnek,és utána már szóba sem állnak veled alapvetően.
Az elmúlt időben találkoztam 2 lánnyal,akikkel beszélgetni,hülyéskedni tudunk amikor találkozunk éppen,és kedveljük a másikat.Szóval nem vagyok elviselhetetlen sem,mindenkivel próbálok kedves,és türelmes lenni.
Ezt aki tényleg meg akart ismerni,mindenki tudja rólam,igen valóban nem sok ilyen ember van még férfiak között sem,de ott legalább haverkodás szintjén kb. bárkivel elvagyok ha akarok,és tudok dumálni velük...
Ítélkezés megy mindenek felett sajnos manapság,és külső alapján kizárólag. Ez a szomorú...
Ha van barátnőd, és közöd nincs ezekhez a nőkhöz, akkor téged miért is érdekel ennyire ez a téma?
Másrészt a kérdésedből kiindulva tökéletesen tiszta a kép, hogy te is olyan pasi vagy, akinek az "átlagos" nő az, akinek az alakja szép, az alakja jó, épp csak nincs kisminkelve, full gálába öltözve.
A legtöbb ilyen problémának az a gyökere, hogy megy megint ez a pontozgatás és osztályozás, szigorúan a felszínesség jegyében.
Van egy pasi és egy nő, tegyük fel, hogy a pasi megszólítja a nőt, a nő nemet mond, mennek tovább. Nem egymást keresik, ennyi. Teljesen mindegy, hogy ki mire hivatkozik, vagy ki kit keres. Ők ketten nem illenek össze.
Viszont egy egyszerű KSH statisztika. 20-30 között nagyjából 50% a nemek aránya, tehát ha nagyon sok nő magányos, akkor nagyon sok férfi is.
Ebben az esetben én meg azt mondom, hogy azért van sok átlagos, 20-30 közötti egyedülálló férfi, mert Irina Shayk kategóriás csajra várnak (szép, fiatal, gazdag, sikeres), miközben nem veszik észre az átlagos, velük egy szinten lévő lányokat, pedig ők sem Brad Pittek.
Na, akkor most mi van? Elvégre tényleg rengeteg a magányos férfi, és annak is oka van! Természetesen vééééletlen sem az, hogy a pasik mind a legjobb nőkre akarnak mászni, és őket ezren ostromolják, miközben az átlagos nő láthatatlan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!