Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 28 éves feletti férfiak többsége ilyen?
Figyelt kérdés
180 cm körüli, sportos, izmos, átlagos arcú, határozott, magabiztos, 200 ezer körüli nettó, külön lakik vagy saját lakásban vagy albérletben, van egy középkategóriás autója.2016. okt. 18. 19:22
1/22 A kérdező kommentje:
Értelemszerűen az egyedülálló férfiakról beszélek bocsánat.
2016. okt. 18. 19:23
2/22 anonim válasza:
hű, 3 év múlva mennyi mindenem lesz o.o :DDDD
3/22 anonim válasza:
Szerintem a fele ilyen. A másik fele otthonlakó szűz, aki még tanul vagy nem dolgozik.
7/22 anonim válasza:
200 milliárdos híd alatt lakom, azzal menőbb vagyok, nem?
8/22 anonim válasza:
akkor én a kisebbséghez tartozom ezek szerint.
9/22 anonim válasza:
Magasabb vagyok és 3x ennyit keresek, ja és 6 évvel fiatalabb
10/22 anonim válasza:
2 cm-mel 180 alatt, sportos alkat, de mar sajnos nem allithatom magamrol azt, hogy kifejezetten izmos lennek. Arcomat atlagosnak tartom, de a lanyok altalaban charmeosnak mondjak (meg mielött megtudjak a 600.000 + nettomat), talan a zöldeskek szememnek köszönhetöen. Hatarozottsag, magabiztossag: check! Sajat haz, közepkategorias auto: check. Azon kivül ket premium kategoris motor.
Es ezek az adatok egyaltalan nem mondanak semmit szemelyisegemröl, hogy mit es kit keresek az eletemben, mik szamomra a valodi (emberi) ertekek. Kivancsi vagyok, hogy miert tetted fel a kerdest. Mit er neked az, ha beigazolodik elöiteleted vagy, ha eppenseggel megcafolni latszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!