Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége ilyen?
Figyelt kérdés
Hogy látjátok utcán baráti társaságban ismerősök között kollégák között stb. stb.. A férfiak általában többségiben határozottak férfiasak magasak (176 feletti) sportosak?2016. júl. 4. 16:58
1/7 anonim válasza:
Én 185 cm vagyok kb és általában lefelé nézek másokra. Egyébként a lányok miért szeretik a sportos pasikat? Csak mert jól néz ki vagy abban a hitben élnek hogy egy kockahas meg is tudja védeni őket? Nem kritizálok senkit csak érdekel. :)
3/7 anonim válasza:
Én azt nem értem kedves 1-es válaszoló, hogy miért kéne bárkit megvédeni. Szerintem el lehet kerülni a bajt. Nekem nincs barátnőm, de, ha lenne se akarnám, hogy meg kelljen védenem, mert alapból nem merészkedek be a cigány gettókba, meg az olyan helyekre ahol bajom eshet. Szeretem, ha sok rendőr van a közelben, meg szeretem a nyugodt, békés helyeket. Ha lenne csajom nem igen kéne érte meghalnom. A cigányokat el kell kerülni, a szélsőjobbosokat szintén el kell kerülni, az éjszaka nem kell kihalt, veszélyes környéken mászkálni, ahol nincsenek rendőrök. Ezen kívül disco-ba is, ha belénk kötnek, beszólnak fel lehet venni a nyúl cipőt, nem kell megvárni a bunyót.
4/7 anonim válasza:
Ez is egy hozzáállás. Én nem keresem a bajt, de nem is félek az árnyékomtól. A civilek többsége egy álomvilágban él. Fogalmuk sincs róla hogy milyen gyorsan képes elromlani egy helyzet. Az élet sajnos kiszámíthatatlan és jobb ha fel vagyunk rá készülve.
5/7 anonim válasza:
3# Huh na az ilyen gyava, nyuszi pasoktol mentsen meg a sors. Olyan vagy mint egyik volt ismerosom, az a legjobb baratjat is lazan otthagyta a sz*rban es elfutott. Ma 28 eves, egy baratja sincs, mert mindenkinek elege lett belole.
Szerintem meg a ferfiak tobbsege nem sportos, nem is hatarozott. Olyan elvagyok a langyosvizben tipus, nem ad magara, elhizott, igenytelen. De amugy nok teren se sokkal jobb a helyzet.
6/7 Gábor19... válasza:
Ha külön vesszük hogy mi számít a nőknél férfinak és mi számít fiúnak /srácnak, akkor igen:)
7/7 anonim válasza:
5-ös szerintem nem gyávaság, ha nem veretjük szét magunkat feleslegesen. Van eszem, inkább kerülöm a veszélyes helyzeteket, ez ésszerűség. Amiről te beszélsz kedves erika berger az ostobaság. Szerintem ostoba az az ember, aki olyannal le áll verekedni, aki ellen esélye sincs a győzelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!