Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak többsége miért nem tud flörtölni?
Egy kis viccelődés, célozgatás, bókolás, ilyenekre gondolok, ami felkeltené a nők érdeklődését. A többség vagy olyan illedelmes, hogy el sem tudom dönteni tetszek-e neki, vagy azonnal le akar taperolni. Alig találkoztam olyan férfival, aki igazán tud flörtölni.
Miért van ez? A férfiak nem szeretnek vagy nem tudnak flörtölni?
A férfiak nem szeretnek sokan játszmázni,meg célozgatni, hanem őszintén megmondják mit szeretnének és kész.
Én aki félénkebb vagyok,én meg bizony ha kapok egyértelmű pozitív visszajelzést,csak akkor kezdem el kimutatni jobban mit is szeretnék valójában a nőtől...
24/F
Én sem szeretem ezt a játszmázást.
Ha nem tetszel, akkor tudok csak olyan laza lenni veled, amilyenre valószínűleg vágysz..
Most en is kezdhetnem azzal, hogy marpedig en tudok es szeretek is flörtölni... ;) De mivel boldog parkapcsolatban vagyok, ez az 5 evvel korabbi helyzetre igaz.
Engem sosem zavart, ha eppen nem jött be es nem vettem magamra. Pedig annak ellenere, hogy sosem nyersen/bunkon közelitettem lanyok fele, volt azert par eleg komoly visszautasitas. Ebben nem az volt a gond, hogy neki nem jöttem be, hanem a hogyan. Persze, hogy eleve nem szeretnek semmit egy olyan lanytol, aki szükseget erzi annak, hogy megalazza azt, aki nem tett mast, minthogy felfigyelt ra es összeszedte a batorsagot, hogy megszolitsa. Ez nagyon sok pasi kedvet el tudja venni es leepiteni az önbizalmukat.
En azt ajanlom neked, ha egy srac tetszik, legalabb nezz ra es kedvesen mosolyogj. Ezt azert altalaban batoritasnak vesszük. Ha erre nem lep, akkor vagy nagyon nyuszi vagy foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!